Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед е готов да наддава за нападател, който вкара два гола на Де Хеа през 2023 г.

Автор: tribunamanunited
1158
Най-накрая трансферният прозорец за Манчестър Юнайтед започва да набира скорост, като скоро се очаква клубът да се активизира в търсенето на нападател.

След бавния старт, с две седмици на привидно малко движение по отношение на потенициално пристигащите футболисти, през последните няколко дни се наблюдава реална промяна.

Представителите на полузащитника на Евертън Амаду Онана вече са се свързали с Арсенал и Манчестър Юнайтед
От "GiveMeSport" съобщиха в петък, че от лагера на белгийския национал Амаду Онана вече са се свързали с двата гиганта от Висшата лига - Арсенал и Манчестър Юнайтед, за да научат повече за техните трансферни планове преди отварянето на летния трансфе...


През тази седмица оферта на Манчестър Юнайтед за Жоао Невеш беше отхвърлена, като в момента се разпространяват съобщения за подготвена втора оферта към Бенфика за младия дефанзвен халф. Междувременно се очаква реален ход от Юнайтед за покупката на Джарад Брантуейт, като според информациите от "INEOS" очакват сделката да бъде завършена до края на този месец.

Манчестър Юнайтед е готов да договори сделка за 30-34 милиона паунда за продажбата на Мейсън Грийнууд
Манчестър Юнайтед е готов да продаде Мейсън Грийнууд през летния трансферен прозорец, но само ако желанта цена бъде договорена....


Но това са само две от четирите приоритетни позиции, които са изключително необходими за попълване на състава на "Червените дяволи".

В тази връзка испанският журналист Максимо де ла Круз Рамирес (@ramirezmaximodc) твърди, че е готова оферта за привличане на нападател, който да бъде реална конкуренция на Расмус Хьойлунд.

Youtube banner


Той твърди, че Манчестър Юнайтед ще представи официално предложение на стойност между £12,7 милиона и £17 милиона, за да подпише с 27-годишния нападател на Севиля - Юсеф Ен-Несири. Тази оферта се очаква да бъде представена на клуба от Ла Лига през следващите няколко дни, тъй като андалусийци ще трябва да продават играчи, а Ен-Несири вече е дал зелена светлина за трансфер.

692024J.webp
Юсеф Ен-Несири е готов за трансфер в по-голям клуб ( Източник снимка- Getty )


Ен-Несири, чийто договор изтича през лятото на 2025 г., се наслади на най-добрия си сезон досега със Севиля, отбелязвайки 16 гола в само 33 мача в лигата, като същевременно добави още две попадения в шест мача от Шампионската лига, така че е лесно да се разбере защо Манчестър Юнайтед проявява интерес към мароканеца.

Манчестър Юнайтед се интересува от крайния защитник на Борнемут Милош Керкез
Ман Юнайтед може да се опита да подпише с левия защитник на Борнемут Милош Керкез през това лято....


Това лято няма да е първият път, когато играчът с номер 15 привлича вниманието на клуба от "Олд Трафорд", тъй като той се е изправял срещу отбора на Ерик тен Хаг и преди, като също беше свързван с трансфер през декември.

През сезон 2022/23 Юнайтед се изправи срещу Севиля на четвъртфиналите на Лига Европа и загуби с общ резултат 5-2, записвайки поражение с 3-0 в реванша, като Юсеф Ен-Несири вкара два гола на Давид де Хеа в една ужасна вечер за "Червените дяволи".

692024JD.webp
Манчестър Юнайтед загуби реваншва с 3-0 като гост в Испания ( Източник снимка- Getty )


Юсеф Ен-Несири е на 27 г., висок е 1.92 м., играе преимуществено с ляв крак и има доказан опит в отбелязването на голове на различни нива, както за клубния си отбор, така и за Мароко. В момента е в разцвета на силите си и може би е точно такъв тип нападател, който може да подкрепи Расмус Хьойлунд и да свали напрежението от младия датчанин.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "INEOS & ЕРИК ТЕН ХАГ и ТРАНСФЕРИТЕ в Манчестър Юнайтед | КОГО, КОГА, КОЛКО??? | ВАЖНИ ТЕМИ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини