Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Манчестър Юнайтед и сър Джим Ратклиф „създадоха план за обявяване“ за началото на новата ера в клуба

Клубът от "Олд Трафорд" и "Ineos Sports" се надяват да обявят сделката на стойност $33 за акция и дял от 25% от общия пакет акции на Юнайтед в началото на следващата седмица
Автор: tribunamanunited
Източник: Sky News
687
Манчестър Юнайтед и сър Джим Ратклиф, нефтохимическият милиардер, ще се стремят да обявят до дни сделката за 1,25 милиарда британски лири, която ще означава придобиване от страна на британеца на 25% дял от клуба.

„Трябваше да се присъединя към Ман Юнайтед, след като сър Алекс ми се обади, но послушах жена си“, признава световен шампион с Франция
Бившата звезда на Арсенал и Челси Емануел Пети заяви, че е щял да се присъедини към Манчестър Юнайтед, ако не е била съпругата му.

...
Според "Sky News" двете страни вече са се договорили в началото на следващата седмица да потвърдят дългоочакваната сделка, която ще включва "Ineos Sports" на сър Джим да вземе две места в заседателната зала на "Олд Трафорд".




Различни източници уточняват, че този график все още може да не се изпълни отново, но все пак се очаква официално съобщение в началото на следващата седмица както от Манчестър Юнайтед, така и от "Ineos".

Сър Джим планира да отдели £245 милиона от собственото си състояние за ремонт на стадиона на Юнайтед "Олд Трафорд".

Вероятно обаче това ще струва повече пари от предвиденото, тъй като някога най-елитният стадион в Англия е в много лошо състояние и съоръжението е надминато от редица модерни стадиони на други отбори от "Висшата лига".

Пропуснат момент: блестящата реакция на Люк Шоу при гола на Алехандро Гарначо за Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед продължи силната си серия във Висшата лига с трудна победа с 3-0 над Евертън в неделя.

Ерик тен Хаг със сигурност беше изпратил своите играчи с план да накарат "Гудисън Парк" да замлъкне възможно най-рано през мача, след ка...
Ратклиф е готов да поеме контрола върху футболния отдел в Юнайтед. За главния изпълнителен директор Ричард Арнолд вече е потвърдено, че напуска, докато футболният директор Джон Мъртоу също може да загуби работата си скоро.

12423Sir.webp
Британският милиардер сър Джим Ратклиф ( Източник снимка- Getty )
Към Ратклиф ще се присъедини и бившия шеф на британското колоездене сър Дейв Брейлсфорд. Той е спортен директор на "INEOS" и френския футболен клуб Ница, който Ратклиф също притежава.

За повече информация по темата ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НОВО НАЧАЛО | Сър Дейв Брейлсфорд, Пол Мичъл и Жан-Клод Блан в Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини