Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед идентифицира датчанин като алтернатива на Мануел Угарте

Автор: tribunamanunited
893
Манчестър Юнайтед излезе на трансферния пазар за нов дефанзивен полузащитник и оценява възможните си опции на масата.

"Червените дяволи" наскоро се споразумяха за личните условия с Мануел Угарте, но Пари Сен Жермен не отстъпва в преговорите от исканата цена от 70 милиона евро (£58,9 милиона).

7252024М32.webp
Мануел Угарте се договори с Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Юсуф Фофана от Монако беше споменаван като алтернатива през последните няколко дни, а според O Jogo датският полузащитник Мортен Хюлманд също е в радара на клуба.

7252024M.webp
Манчестър Юнайтед следи датчанина Мортен Хюлманд ( Източник снимка- Getty )


Хюлманд, който беше привлечен като заместник именно на Угарте в Спортинг през миналото лято, има освобождаваща клауза на стойност £67 милиона в договора си с португалския клуб.

Youtube banner


Агентът на Мануел Угарте оказва натиск върху ПСЖ чрез Хюлманд

Мортен Хюлманд се присъедини към Спортинг от Лече, като той игра почти във всеки мач за тима в ролята на номер шест, като допринесе с четири гола и четири асистенции в 49 изяви на терена.

Матайс де Лихт се споразумя за личните условия с Манчестър Юнайтед и чака споразумение между Юнайтед и Байерн
Матайс де Лихт в момента е в състояние на несигурност, надявайки се да премине в Манчестър Юнайтед през това трансферно лято....


25-годишният играч имаше точност на подаванията от 87 процента, със средно четири спечелени дуела на мач. Той също така регистрира средно по две борби и 5,1 възстановявания на владението на топката за "лисабонските лъвове".

Халфът най-вероятно може да бъде привлечен на "Олд Трафорд" срещу по-ниска сума от освобождаващата му клауза, като се има предвид, че Спортинг може да се нуждае от продажба за големи пари през това лято, за да балансира своите счетоводни книги.

Спекулациите за негов трансфер обаче може да са провокирани и от представители на Угарте. Суперагентът Хорхе Мендеш вероятно се опитва да окаже натиск върху ПСЖ с потенциална трансферната връзка между Юнайтед и Мортен Хюлманд.

Манчестър Юнайтед беше предупреден за трансфера на Айвън Тони
Манчестър Юнайтед работи усилено върху трансферите на новодошли футболисти през това лято....


Предстои да видим как ще се развие трансферната сага, като едно е сигурно - приоритет номер едно за нов дефанзивен полузащитник на Манчестър Юнайтед е именно Мануел Угарте от ПСЖ, които пък се надяват да купят Жоао Невеш от Бенфика като негов заместник.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ВРЕМЕ ЗА ТРАНСФЕРИ | Джошуа Зиркзее, Матейс де Лихт, Лени Йоро, Мануел Угарте":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини