Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед „идентифицира изгоден трансфер за 8 милиона паунда“

Автор: tribunamanunited
1082
Бъдещето на Ерик тен Хаг като мениджър на Манчестър Юнайтед може да е под съмнение, но това не спира слуховете за трансфери на играчи, които продължават да генерират спекулации.

Ерик тен Хаг трябва да последва примера на Луис ван Гаал, ако иска да има успех срещу Арсенал
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг в момента е в положение близко до безизходица. Неговият отбор спечели само един от последните седем мача....


Според "Сън" от Юнайтед проявяват интерес към защитника на Атлетико Мадрид Рейнилдо Мандава. Според информациите "Червените дяволи" са изправени пред конкуренцията на Астън Вила за подписа на левия бек.

5112024r.webp
Рейнилдо Мандава се радва на интерес от Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Съобщава се, че Юнайтед може да се опита да се възползва от факта, че от договора на Рейнилдо с Атлетико остава само една година. В статията се твърди, че играчът може да акостира на "Олд Трафорд" само за £8 милиона през това лято.

Манчестър Юнайтед са „готови да приемат“ нападателя Мейсън Грийнууд обратно в отбора при едно условие
Мейсън Грийнууд може да бъде върнат обратно в отбора на Ман Юнайтед през това лято, ако от клуба не успеят да намерят купувач за нападателя, според съобщенията....


Юнайтед със сигурност ще бъде на пазара за ляв бек през идния трансферен прозорец поради контузиите на Люк Шоу и Тирел Маласия.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Манчестър Юнайтед - Арсенал от Висшата лига???

Националът на Мозамбик Рейнилдо има само 15 мача за Атлетико през този сезон и прекара първата половина на сезона, възстановявайки се от контузия в коляното, която получи през февруари миналата година.

Youtube banner


30-годишният Мандава е със силен ляв крак, което му позволява освен да бъде ефективен по левия фланг на защитата, да се справя и добре като лявостоящ централен защитник, като играч с подобен профил със сигурност допада на Ерик тен Хаг, който вече използва Люк Шоу на тази позиция през миналия сезон, когато Лисандро Мартинес не беше наличен.

Манчестър Юнайтед с изненадващ ход за нападател на Барселона
Манчестър Юнайтед е сред клубовете, които имат интерес да привлекат нападателя на Барселона Витор Роке през летния трансферен прозорец....


ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НАШИЯТ КЛУБ е БОЛЕН | Кристъл Палас 4-0 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини