Имейлът беше копиран успешно!

АКАДЕМИЯ

Манчестър Юнайтед има тийнейджър „магьосник на крилото“, който може да е по-добър от Гарначо

"Червените дяволи" скоро може да отприщят още по-голям талант от аржентинския национал
Автор: tribunamanunited
Източник: FootballFanCast
1288
Развитието на вълнуващи млади таланти е нещо, което просто е вкоренено в ДНК-то на Манчестър Юнайтед, с бляскавата история на клуба и феновете станали свидетели на емблематичните "Бъзби Бейбс" и прочутия "Клас `92".

В по-нови времена блестящата звезда на ерата след сър Алекс Фъргюсън беше тази на Маркъс Рашфорд, като местното момче се издигна от академията, за да стане безспорно основният играч на "Олд Трафорд" в последно време, след като отбеляза 30 гола във всички състезания през последния сезон.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас от Висшата Лига???

Както обикновено става в Юнайтед обаче, конвейерът на талантите не свършва дотук, като английският национал сега е изправен пред пряк съперник за титулярното си място в лицето на тийнейджърската сензация Алехандро Гарначо.




Следвайки стъпките на своя идол - Кристиано Роналдо, аржентинският национал е новото златно момче сред феновете на Юнайтед, със скандирания „Вива Гарначо“ редовно кънтящи на "Олд Трафорд" като ясна проява на привързаност към тази изгряваща суперзвезда.

Оприличаван на „младия Роналдо“ от хора като Пол Скоулс, Гарначо вече има шест гола и пет асистенции в 42 мача за клуба на старшо ниво, като наскоро се разписа с добре изпълнен голов удар у дома срещу Кристъл Палас в средата на седмицата.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 3-0 Кристъл Палас

Въпреки че Ерик тен Хаг предупреди, че тийнейджърът трябва да прави повече (най-вече в защита), за да се утвърди като редовен играч в стартовите XI занапред - тъй като той "не беше достатъчно добър", когато му беше даден шанс за изява по-рано през сезона - трудно може да се овладее вълнението на феновете около родения в Мадрид младеж.

Sportingwin banner


Въпреки цялата шумотевица около аржентинцеа обаче, може би има още по-голям талант, който дебне в редиците на академията..

Манчестър Юнайтед иска да финализира „предсрочна“ сделка за нападател за 60 милиона евро, определен като заместник на Санчо
Според съобщенията Манчестър Юнайтед засилва интереса си към нападателя на Ювентус Федерико Киеза, който също е свързван с Ливърпул.

25-годишният играч оказа огромно влияние за Италия на Европейското първенство през 2021 г., но развитието му...


Играчът, който предизвиква „много вълнение“ обаче – по думите на Том Мастън от "GOAL" – е 16-годишната сензация Шей Лейси, като преждевременно развитото крило изглежда фигура, която може да продължи да блести дори по-ярко от Гарначо, когато дойде времето му за първия отбор.

Кой е Шей Лейси?

Може да бъде твърде смело да се твърди, че тийнейджърът може да бъде дори по-добър от Гарначо, но това е играч, който вече е оприличен на колегата си от Манчестър Сити - Фил Фодън, поради несъмнените му дарби.

Освен младият англичанин може би изглежда като "следващия Меси", както някои журналисти го наричат, тъй като обещаващият плеймейкър просто има "ляв крак, направен от злато", според търсача на таланти Яцек Кулиг, който тероризира противниковите защити с вродената си способност за дрибъл.



Както наскоро заяви журналистът от "Daily Mail" Крис Уилър, в Юнайтед, както изглежда, имат големи надежди за своя „нов магьосник по крилото“, като битува чувство на радост, че роденият в Ливърпул нападател наистина се съгласи да подпише първи професионален договор с клуба през миналия месец.

След като Лейси се обвърза с клуба дългосрочно, както играчът, така и Юнайтед могат да очакват с нетърпение влиянието, което може да окаже той върху тима през идните години.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "КЛАСИЧЕСКА ПОБЕДА | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 3-0 Кристъл ПАЛАС | Купа на Лигата | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини