Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед иска да финализира „предсрочна“ сделка за нападател за 60 милиона евро, определен като заместник на Санчо

Автор: tribunamanunited
Източник: Football365
1355
Според съобщенията Манчестър Юнайтед засилва интереса си към нападателя на Ювентус Федерико Киеза, който също е свързван с Ливърпул.

25-годишният играч оказа огромно влияние за Италия на Европейското първенство през 2021 г., но развитието му беше възпрепятствано от сериозна контузия на коляното.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас от Висшата Лига???

Киеза беше извън игра за около 10 месеца, след като получи контузия на предна кръстна връзка, преди да се завърне отново на терена през ноември 2022 г.




Нападателят имаше затруднения след завръщането си от контузия през миналия сезон, но направи сензационен старт на кампания 2023/24. Той има четири гола в първите си шест участия в Серия А за Ювентус през настоящия сезон.

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони се завръща в Обединеното кралство и ще говори с полицията относно обвиненията в малтретиране
Крилото на Ман Юнайтед Антони се завърна в Обединеното кралство от Бразилия. Играчът е изправен пред няколко обвинения за физическа агресия към бившата си приятелка Габриела Кавалин, като бразилецът отрича обвиненията, както и други твърдения, отправ...


Киеза беше силно свързван с Ливърпул по време на летния трансферен прозорец, тъй като англичаните се опитват да идентифицират потенциален заместник на Мо Салах, но се съобщава, че вече са изправени пред конкуренция от Ман Юнайтед.

На "Червените дяволи" им липсват опции в атакуващ план, тъй като Джейдън Санчо и Антони (поради различни причини) не са на разположение на мениджъра в момента.

Манчестър Юнайтед не се вслуша в предупреждението на Бени Маккарти и остави
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг пренебрегна ясното предупреждение от асистента си Бени Маккарти през лятото.

...


Италианското издание "Calciomercato" (чрез "Sport Witness") съобщава, че от Манчестър Юнайтед вече са харесали Киеза като заместник на Джейдън Санчо.

92823Jo.webp
( Източник снимка- Getty )


Италиацните от "Calciomercato" твърдят, че Манчестър Юнайтед иска да завърши сделката за Киеза "още през януари", а Ювентус го оценява на не по-малко от 60 милиона евро.

Атакуващият футболист има договор до 2025 г., но според инфомрациите Ювентус иска да удължи договора му до 2026 г. в опит да отблъсне интереса на клубовете от Висшата лига.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "КЛАСИЧЕСКА ПОБЕДА | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 3-0 Кристъл ПАЛАС | Купа на Лигата | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини