Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро и да го замени с „отличен“ халф

Автор: tribunamanunited
1519
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро през това лято и да го замени с „отличен“ полузащитник, на когото Бруно Фернандеш много се възхищава.

Манчестър Юнайтед „идентифицира изгоден трансфер за 8 милиона паунда“
Бъдещето на Ерик тен Хаг като мениджър на Манчестър Юнайтед може да е под съмнение, но това не спира слуховете за трансфери на играчи, които продължават да генерират спекулации....


От "CaughtOffside" твърдят, че "Червените дяволи" проявяват сериозен интерес към звездата на Бенфика Жоао Невеш за трансфер през това лято, след като се освободят от услугите на Каземиро.

5.23.2024Cj.webp
Жоао Невеш е сред най-перспективните млади дефанзивни халфове в Европа ( Източник снимка- Getty )


В доклада се казва, че 32-годишният бразилец вероятно ще "пристигне в Саудитска Арабия с определена цена от около 30 милиона евро", но от Юнайтед все още "чакат конкретна оферта, преди да се сбогуват с него". Междувременно Жоао Невеш "вече се е превърнал в приоритет" за клуба, заедно с Майкъл Олисе.

От Ювентус са готови да се разделят с Глейсон Бремер, ако от Манчестър Юнайтед демонстрират сериозен интерес
Според съобщенията в Италия Юве е готов да се раздели с Глейсон Бремер, ако от Манчестър Юнайтед предложат сериозна оферта през следващия трансферен прозорец....


Само на 19 години португалският дефанзивен халф вече е ключов играч за Бенфика, записвайки 33 мача за тима в Примейра лига през този сезон, от които 27 бяха като титуляр. За този период младежът е регистрирал 89,9% процента на завършени подавания, както и средно по два успешни шпагата на мач.

Youtube banner


Жоао Невеш може да бъде опорният полузащитник, от който от години "Червените дяволи" се нуждаят, като заедно с Коби Майноо и сънародника му Бруно Фернандеш могат да изградят убийствено трио в центъра на терена.

Капитанът на Юнайтед оценява много високо заложбите и качествата на своя сънародник, като преди време Фернандеш беше казал за него следното: „Той е отличен играч и отлично дете. Той ще има светло бъдеще, където и да отиде.“

Гласувай тук: Каква е вашата прогноза за двубоя Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед от ФА Къп

Португалецът има договор с Бенфика до лятото на 2028 г., като в момента пазарната му оценка е около 45 мил. евро.

В случай обаче, че пристигне официално запитване за играча от страна на Манчестър Юнайтед, цената, която "орлите" ще искат за правата му, ще бъде много по-различна.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ВСИЧКО или НИЩО на УЕМБЛИ | ФЕН РЕАКЦИЯ след Брайтън 0-2 Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини