Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед изпусна играч за 12 милиона паунда под ръководството на Оле Гунар Солскяер

Автор: tribunamanunited
Източник: Express
1396
От Манчестър Юнайтед може би все още съжаляват, че пропуснаха шанса да привлекат Киърън Трипиър, докато Оле Гунар Солскяер все още беше начело. Английският национал е един от най-постоянните играчи на Нюкасъл Юнайтед и той потвърди важността си за отбора при категоричната победа над Шефилд Юнайтед в неделя.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас от Купата на Лигата???

Трипиър записа три асистенции срещу "Остриетата" - впечатляващо представяне от десния бек в мач, в който Нюкасъл спечели с 8-0 с осем различни голмайстора. Дори хора като Шон Лонгстаф, Дан Бърн и Свен Ботман записаха имената си сред голмайсторите, за да увеличат натиска върху мениджъра на Шефилд Юнайтед Пол Хекингботъм.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Бърнли 0-1 Манчестър Юнайтед

"Свраките" вече "стабилизираха кораба" след неубедителното начало на сезона и с Трипиър като капитан, те ще се стремят да надградят върху изненадващото класиране в челната четворка, което успяха да реализират през 2022/23.

33-годишният футболист вдигна доста нивото си, откакто пристигна в Нюкасъл, потвърждавайки пред Юнайтед, че са се отказали от топ сделка, като не са го привлякли през лятото на 2021 г.

Играч на Манчестър Юнайтед, замесен в
Играч на Манчестър Юнайтед, който преди време участва в яростен скандал със съотборник, е бил забелязан на тренировка преди срещата на клуба с Кристъл Палас за Купата на Лигата.

...


На въпрос през миналата година дали "Червените дяволи" са го преследвали, Трипиър заяви пред "The Mirror": „Да, бяха. Имаше няколко клуба. Аз и мениджърът на [Атлетико Мадрид] [Диего Симеоне] разговаряхме в началото на сезона и се съгласих, че ако се появи възможност, може да си тръгна".

Киърън Трипиър можеше да се окаже топ сделка за Манчестър Юнайтед, като той вече доказа, че е имал качества да свърши полезна работа за тима, особено на фона на множеството контузии в защитата, които в момента са налегнали мениджъра на клуба Ерик тен Хаг.

ГЛЕДАЙТЕ последната ФЕНРЕАКЦИЯ след победата над Бърнли в YouTube канала:
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини