Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед може да подпише с "великолепния" нов Погба за £35 милиона

Бъдещият нов собственик на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф може да подпише с новия Погба с оценка от £35 милиона
Автор: tribunamanunited
Източник: FootballFanCast
1102
Според журналиста Фабрис Хокинс Манчестър Юнайтед следи отблизо ситуацията около Юсуф Фофана в Монако.

Договорът на полузащитника изтича в края на сезон 2024/25, но "Червените дяволи" са изправени пред силна конкуренция за неговия подпис от италианския гранд Ювентус и френския шампион Пари Сен Жермен.

Очаква се Манчестър Юнайтед да назначи Жан-Клод Блан за нов главен изпълнителен директор след напускането на Ричард Арнолд
Жан-Клод Блан е водещият претендент за поста нов изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед според "talkSPORT".

От Юнайтед обявиха официално в сряда, че Ричард Арнолд ще напусне ръководния си пост.

...
Според информациите френският национал, който достигна до финала на Световното първенство в Катар с "Les Bleues", струва около £35 милиона според "CIES Football Observatory", което изглежда сравнително приемлива сума за клуб като Манчестър Юнайтед, след като от ръководството на "Червените дяволи" похарчиха над £400 милиона, откакто Ерик тен Хаг пое управлението преди осемнадесет месеца.


Фофана прави отличен сезон с Монако в Лига 1, като отборът на Ади Хутер в момента е трети в таблицата, на три точки зад ПСЖ, като 24-годишният футболист се оказва най-важният играч за тима в средата на терена. В тази връзка от "Football Talent Scout" определиха Фофана като „великолепен играч“ и в тази си форма халфът може да се окаже на път към "Театъра на мечтите".

111823p2.webp
( Източник снимка- Getty)


Манчестър Юнайтед не е имал полузащитник с енергията на Юсуф Фофана и диапазона на подавания в центъра на терена от времето на Пол Погба, който напусна клуба преди два сезона.

Според статистиката Фофана се представя много добре с топката в краката си, като прогресивните пасове и прогресивните изнасяния на топката до последната третина на терена са една от най-силните му страни, като французинът има добри показатели и без топката особено що се отнася до спечелени борби и пресечените подавания.

Стана ясна трансферна цел на Манчестър Юнайтед, като звезда с голямо име ще бъде продадена в замяна
Манчестър Юнайтед е готов да привлече желана суперзвезда, след като плановете им да купят играча изтекоха в публичното пространство.

Милиардерът сър Джим Ратклиф от "INEOS" е готов да поеме контрола върху футболните операции и е установил, ч...
Такъв играч, с качества като на бившия номер '6' на Юнайтед, определено в момента липсва на Юнайтед, тъй като и Кристиан Ериксен, и Скот Мактомини и Ханибал Мейбри не се отличават с мощни пробиви с топка в крака през няколко противникови играчи, като същото определено важи и за Каземиро и Софян Амрабат.

24 годишният Юсуф Фофана от Монако определено може да бъде изключително полезен като играч, който да внесе сила и енергия в халфовата линия на "Червените дяволи".

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "Сър Джим Ратклиф СПАСИ Глейзърс | Шейх Джасим се оттегли":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини