Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед „може да предложи играч“ плюс пари в замяна на централен защитник на стойност над £55 милиона

Автор: tribunamanunited
1091
Централни защитници са абсолютно задължителни за привличане през лятото, тъй като Манчестър Юнайтед вече официално обяви раздялата си с Рафаел Варан след края на сезона, а също се очаква да има още напускащи бранители през идния трансферен прозорец измежду Виктор Линдельоф, Хари Магуайър и Джони Еванс.

Манчестър Юнайтед „идентифицира изгоден трансфер за 8 милиона паунда“
Бъдещето на Ерик тен Хаг като мениджър на Манчестър Юнайтед може да е под съмнение, но това не спира слуховете за трансфери на играчи, които продължават да генерират спекулации....


Проблемите с контузиите на Лисандро Мартинес и Люк Шоу също предизвикват загриженост, което подтиква "Червените дяволи" да обмислят добавянето на още един централен защитник със силен лев крак.

Гласувай тук: Каква е вашата прогноза за мача Брайтън - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

Асът на Евертън Джарад Брантуейт отговаря на изискванията и Юнайтед продължава да бъде силно свързван с негов трансфер през това лято.

5192024J.webp
Джарад Брантуейт е силно спряган за трансфер на "Олд Трафорд" ( Източник снимка- Getty )


Според информациите от Юнайтед са готови да предложат £55 милиона, за да си осигурят подписа на Брантуейт.

Манчестър Юнайтед с изненадващ ход за нападател на Барселона
Манчестър Юнайтед е сред клубовете, които имат интерес да привлекат нападателя на Барселона Витор Роке през летния трансферен прозорец....


Според "Дейли Мейл" от Евертън се подготвят да разгледат оферти за играча през лятото, като освен Ман Юнайтед от англичанина се интересуват също Манчестър Сити и Тотнъм Хотспър.

Youtube banner


"Карамелите" биха предпочели да задържат Брантуейт, но от клуба са наясно, че може да се наложи той да бъде продаден, за да се генерират финансови средства за освежаване на отбора.

В информацията от "Дейли Мейл" се добавя, че Юнайтед всъщност може да предложи играч на Евертън като част от сделката, в опит да пребори конкуренцията.

Не се споменават имена, но "Червените дяволи" очевидно са готови да проявят креативност в опит да привлекат централния защитник на "Олд Трафорд" през това лято.

Кого може да изпрати Манчестър Юнайтед в Евертън?

Заплатата винаги може да бъде препъникамък за много играчи на Юнайтед, отиващи в Евертън, докато някои биха видели подобен ход като огромна крачка назад в кариерата им.

Трудно е да си представим, че хора като Виктор Линдельоф, Хари Магуайър или Аарън Уан-Бисака ще се насладят на преместване на "Гудисън Парк" през това лято особено след като са видели как Евертън неизменно се бори за оцеляване във Висшата лига през последните няколко сезона.

Манчестър Юнайтед може да сключи много изгодна сделка през лятото заради Джейсън Уилкокс
Манчестър Юнайтед може да успее да използва Джейсън Уилкокс като свое тайно оръжие, за да постигне една от изненадващите сделки през летния трансферен прозорец. ...


Един играч обаче се откроява като реална възможност за трансфер по посока Ливърпул и това е халфът Ханибал Мейбри.

5192024JH.webp
Ханибал Мейбри може да бъде продаден през това лято ( Източник снимка- Getty )


Тунизийският национал се присъедини към Севиля под наем през януари, като тимът от Ла Лига има опция за закупуване на играча през лятото, а Юнайтед държат опция да си го откупят след време на занижена цена, ако преценят.

Ханибал обаче е играл само 94 минути в лигата за тима, което означава, че той най-вероятно ще се завърне в Манчестър през това лято.

Евертън всъщност направи ход за Ханибал през януари, но полузащитникът реши да премине в Испания.

Може би интересът на "Карамелите" към атакуващия халф остава и не е изключено те да му предложат още един шанс да се присъедини към отбора на Шон Дайч особено ако от Юнайтед предложат £55 милиона плюс правата на играча за Джарад Брентуейт.

Договор на тунизиеца с Манчестър Юнайтед изтича през 2025 г., така че развръзка по отношение на неговото бъдеще със сигурност ще има през това лято.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "АМАД и БРУНО - ТОП | ФЕН РЕАКЦИЯ след Манчестър Юнайтед 3-2 Нюкасъл Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини