Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед може да се подсили с още един датчанин през този януари, след като като изненадващ кандидат се очертава Мартин Брейтуейт

Автор: tribunamanunited
885
В последните дни Манчестър Юнайтед е свързван с нападателя на Еспаньол Мартин Брейтуейт.

Макар че се твърди, че "Червените дяволи" няма да привлекат голаджия през януари въпреки дългосрочната контузия на Антони Марсиал, която беше обявена по-рано през тази седмица, неефективното нападание на отбора може да накара Ерик тен Хаг да потърси вариант да привлече още един нападател в редиците си.

Андре Онана показва истинското лице, след като вратарят на Манчестър Юнайтед беше закован на пейката за Камерун
Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана беше изваден от титулярния състав на Камерун за мачa от груповата фаза на Купата на африканските нации срещу Гамбия във вторник, който беше задължителен за печелене за "Неукротимите лъвове".

...
Въпреки това, от HITC вярват, че Юнайтед може и да не са приключили бизнеса си през трансферния прозорец и че може би обмислят малко очакван вариант, който да подсили атаката на отбора.


Изданието съобщава, че „на Челси и Манчестър Юнайтед вече е предложена възможността да подпишат с нападателя на Еспаньол Мартин Брейтуейт с евентуален късен зимен трансфер“.

1252024M.webp
Мартин Брейтуейт е играч на Еспаньол ( Източник снимка- Getty )


Съобщава се, че бившият играч на Барселона е достъпен за едва около £5 милиона.

Датският национал се радва на успешен сезон във второто ниво на Испания. Той е голмайсторът на дивизията с 11 гола в 21 изяви.

Интер предлага на Манчестър Юнайтед Дензъл Дъмфрис в замяна на Аарон Уан-Бисака
Интер се интересува от привличането на десния бек на Манчестър Юнайтед Аарън Уан-Бисака през януарския трансферен прозорец и е предложил Дензъл Дъмфрис в замяна на десния бек на "Червените дяволи", според Sun.

...
Изданието "HITC" съобщава, че им е казано, че множество отбори от Висшата лига са уведомени за наличността на датчанина на трансферния пазар.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "🎥 ТРАНСФЕРИТЕ през ЯНУАРИ | Серу Гираси, Пауло Дибала, Ерик Максим Чупо-Мотинг, Майкъл Олисе":



„Клубовете от Висшата лига, с които се свързахме, също бяха уведомени, че Брейтуейт може да бъде на разположение само за £5 милиона, благодарение на освобождаваща клауза в договора му с Еспаньол. Той се съгласи да подпише договор до юни 2025 г., след като напусна Камп Ноу като свободен агент през септември 2022 г.", коментират още от изданието.

Кристиано Роналдо „изисква“ от Ал-Насър да направят трансферен удар за полузащитник на Манчестър Юнайтед
Съобщава се, че Кристиано Роналдо е казал на Ал-Наср да направят трансферен ход за Каземиро, за когото се твърди, че е отворен за „ново предизвикателство“.

...
Нападателят наистина игра в Англия за Мидълзбро между 2017 и 2019 г., като 32-годишният нападател отбеляза девет гола в 40 изяви за клуба.

Датчанинът осъществи неочакван трансфер в Барселона през 2020 г. и успя да остане два сезона и половина, отбелязвайки 10 гола в 58 мача за каталунския клуб, преди да се премести в градския съперник Еспаньол.

1252024MА.webp
Мартин Брейтуейт премина и през Барселона ( Източник снимка- Getty )


Ще бъде интересно да се види дали нападателят ще се яви като последно януарско решение на проблемите на Юнайтед с отбелязването на голове и дали е възможно да се присъедини към своя сънародник Расмус Хьойлунд, за да помогне на атаката на Манчестър Юнайтед.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "УЛВЪРХЕМПТЪН - Ман Юнайтед | Ман Юнайтед - УЕСТ ХЕМ | ПРЕДИ МАЧА":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини