Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед може да сключи много изгодна сделка през лятото заради Джейсън Уилкокс

Джейсън Уилкокс може да има възможност да открадне лятно попълнение за Манчестър Юнайтед.
Автор: tribunamanunited
917
Манчестър Юнайтед може да успее да използва Джейсън Уилкокс като свое тайно оръжие, за да постигне една от изненадващите сделки през летния трансферен прозорец.

"Червените дяволи" потвърдиха назначаването на Уилкокс за технически директор в петък, като 53-годишният специалист напусна Саутхемптън, за да поеме новата си роля на "Олд Трафорд".

4202024T24.webp
Джейсън Уилкокс е новият технически директор на Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Уилкокс ще бъде натоварен със задачата да помогне на Юнайтед да подсили своя отбор през лятото, като сър Джим Ратклиф ще търси осезаемо подобрение на играта през следващия сезон.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Ковънтри Сити - Манчестър Юнайтед за ФА Къп???

Защитникът на Фулъм Тосин Адарабиойо вече е свързван с потенциален свободен трансфер, тъй като наближава края на текущия му договор с тима от "Крейвън Котидж".

4202024T2.webp
Тосин Адарабиойо е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Съобщава се, че на Тосин ще бъде предложен страхотен нов договор от Фулъм в последен опит да бъде задържан в клуба. Въпреки това, остава да се види дали той ще бъде готов да го приеме, ако получи обаждане от Манчестър Юнайтед в края на сезона.

От Манчестър Юнайтед обмислят предварително споразумение с играч на Фулъм
През настоящия сезон мениджърът Ерик тен Хаг така и нямаше реална възможността да избира най-силните си четирима защитници в няколко последователни мача.

...


Бранителят работи заедно с Уилкокс по време на престоя си в Манчестър Сити, където новият технически директор на Юнайтед преди това тренира отбора на "Гражданите" до 18 години. В един момент той покани Тосин в кабинета си на личен разговор, по време на който предложи на 26-годишния футболист капитанската лента.

4202024T.webp
Тосин Адарабиойо е работил с Джейсън Уилкокс в академията на Сити ( Източник снимка- Getty )


И така Тосин беше капитан на младежкия отбор на Манчестър Сити под ръководството именно на Уилкокс, играейки във финала за Младежката купа на ФА срещу Челси през 2015 г., преди да се изкачи в ранговете и да влезе в състава на първия отбор.

Той се присъедини към Фулъм за постоянно през 2020 г. и има над 130 мача за тима във всички състезания.

Пет причини, поради които феновете на Ман Юнайтед трябва да са доволни от назначението на Джейсън Уилкокс като технически директор
Сър Джим Ратклиф и "INEOS" продължават набирането на ръководен персонал от други английски клубове в опит да изградят нов отбор зад кулисите на "Олд Трафорд", който да осигури възможно най-добрия шанс за успех на терена.

...


Манчестър Юнайтед може да се възползва от играч с профила на Тосин Адарабиойо в защита особено ако Рафаел Варан напусне клуба в края на сезона. Безплатният трансфер също би дал възможност на Юнайтед да се "разтовари" от някои от своите защитници - вероятно Хари Магуайър и/или Виктор Линдельоф, като същевременно ще спести пари, за да инвестира в други позиции на терена.

Едно е сигурно обаче - с привличането на Джейсън Уилкокс "Червените дяволи" ще имат в ръководството си човек, който има страхотен усет за млади таланти.

4202024.webp
Джейсън Уилкокс има сериозен опит в работата с млади футболисти ( Източник снимка- Getty )


Пожелаваме на новия технически директор успех в новото му начинание.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ТЕН ХАГ OUT?!? ТРЯБВА ли Ерик тен Хаг да ОСТАНЕ в Манчестър Юнайтед??? LIVE SHOW":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини