Имейлът беше копиран успешно!

СЛУХОВЕ

Манчестър Юнайтед може да замести Ерик тен Хаг с отхвърлен от феновете на Милан безработен треньор

Автор: tribunamanunited
1129
Проучването за кандидати за поста на Ерик тен Хаг начело на Манчестър Юнайтед продължава, като нова опция се появи в медиите след произлизащи от Италия спекулации по този въпрос.

532024E.webp
Постът на Ерик тен Хаг начело на Манчестър Юнайтед е под въпрос ( Източник снимка- Getty )


Един човек, който е свързван с позицията, е бившият мениджър на Уулвс Хулен Лопетеги.

Според "Гадзета дело Спорт" Ман Юнайтед е възобновил интереса си към испанеца, който беше оставен „невярващ“, след като от Милан все пак решиха да не го наемат за старши треньор.

532024Ej.webp
Милан се отказа от Хулен Лопетеги ( Източник снимка- Getty )


Смята се, че поради това, че голяма част от привържениците на Милан се обърнаха към социалните мрежи, за да изразят недоволството си от потенциалното решение да се предадат юздите на първия отбор на бившия мениджър на Порто, Испания, Реал Мадрид и Севиля, ръководството на "росонерите" се е октазало от подобен ход.

Манчестър Юнайтед с изненадващ ход за нападател на Барселона
Манчестър Юнайтед е сред клубовете, които имат интерес да привлекат нападателя на Барселона Витор Роке през летния трансферен прозорец....


Хулен Лопетеги се радваше на доста успешен период с тима от Андалусия, като успя да спечели купата от Лига Европа през сезон 2019/2020 със Севиля.

532024Es.webp
Хулен Лопетеги спечели Лига Европа със Севиля ( Източник снимка- Getty )


Той е и европейски шампион с отбора на Испания под 19 и под 21 г. през 2012 и 2013 г.

Youtube banner


Последният му треньорски ангажимент беше като мениджър на Улвърхемптън Уондърърс, като престоят му беше относително кратък - само 27 мача начело на тима.

Безмилостният Ратклиф е готов да продаде квартет на Ман Юнайтед, ако четиримата откажат да приемат намаление на заплатите си
Според нов доклад на ESPN Манчестър Юнайтед ще приеме оферти за четирима играчи от първия отбор освен ако те не приемат да подпишат удължаване на договорите си при занижени финансови условия....


Подобно назначение на Хулен Лопетеги начело на "Червените дяволи" вероятно няма да се случи преди края на сезона, но йерархията на Юнайтед трябва да е наясно с необходимостта от категорично решение за мениджърския пост на Тен Хаг, което да бъде съобщено възможно най-скоро, за да разсее нарастващите в последно време спекулации по темата.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЗАКОНОМЕРНО РАВЕНСТВО | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 1-1 БЪРНЛИ | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини