Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Манчестър Юнайтед не се вслуша в предупреждението на Бени Маккарти и остави "невероятен" играч да си тръгне

Автор: tribunamanunited
Източник: Express
1587
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг пренебрегна ясното предупреждение от асистента си Бени Маккарти през лятото.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас от Висшата Лига???

Клубът не се вслуша в съвета на Бени Маккарти през лятото, когато позволи на Давид де Хеа да напусне. Помощник-треньорът на "Червените дяволи" по-рано заяви, че би било "престъпление", ако испанецът напусне "Олд Трафорд" след края на договора си.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 3-0 Кристъл Палас

12-годишният период на Де Хеа в Юнайтед приключи през юли. След като направи 545 участия във всички състезания, той не успя да постигне окончателно споразумение за нов договор с клуба.




Въпреки това около напускането му се разразиха противоречия, като "The Athletic" твърдеше, че Де Хеа е подписал нова сделка при силно намалени условия. Но Юнайтед не разписа договора от своя страна и се отметна от първоначалните условия, предлагайки нова оферта с още по-ниско възнаграждение за вратаря.

Признание на Пеп Гуардиола за Джони Еванс говори много след
Пеп Гуардиола се опита да привлече Джони Евънс в Манчестър Сити, но в крайна сметка сега северноирландският защитник вече впечатлява във втория си период за Манчестър Юнайтед след завръщането си.

...


Де Хеа естествено реши да не подписва последната оферта и стана свободен агент. Юнайтед от своя страна привлече Андре Онана няколко седмици по-късно, за да стане техният нов номер 1.

Шест седмици по-рано Бени Маккарти обяви публично мнението си за ситуацията на дългогодишния вратар на тима. Маккарти беше назначен за помощник-треньор на първия отбор през юли миналата година и основно работи преимуществено с нападателите.

Sportingwin banner


Но бившата звезда на Блекбърн също държеше под око останалата част от отбора. Той говори пред южноафриканското радио "947 Joburg", за да обясни мнението си за Де Хеа, като подчерта, че няма начин Юнайтед да му позволи да напусне.

Маккарти каза през юни: „Той запази 17 сухи мрежи в лигата. Да, разбира се, ще получиш голове, но да спечелиш Златната ръкавица през сезона е забележително".

92823ben.webp
( Източник снимка- ИЗТОЧНИК )


„Виждате колко трудна е лигата, така че разбирам, че на всеки се случва лош мач тук и там, но това не му пречи да бъде един от най-добрите вратари, които съм виждал и с които съм работил. Той е невероятен", завърши южноафриканският помоюник-треньор.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "КЛАСИЧЕСКА ПОБЕДА | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 3-0 Кристъл ПАЛАС | Купа на Лигата | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини