Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед осъществи официален контакт с Лил за Лени Йоро

Автор: tribunamanunited
708
Според репортера на "Sky Sports" Дхармеш Шет, Манчестър Юнайтед е осъществил първоначален контакт с френския клуб Лил относно привличането на защитника Лени Йоро през това лято.

Манчестър Юнайтед „постигна споразумение“ с агента на Джошуа Зиркзee
Според съобщенията Манчестър Юнайтед вече се е договорил за размера на комисионната с агента на Джошуа Зиркзее - Киа Джорабчиан....


Ман Юнайтед в момента търси нов централен защитник, а Джарад Брантуейт от Евертън беше основната цел за ръководството на "Червените дяволи", но споразумение с "карамелите" за цената на играча изглежда трудно постижимо на този етап. Клубът от Мърсисайд в момента изисква £70 милиона за централния защитник, докато от Юнайтед не са склонни да платят повече от £43 милиона.

Youtube banner


Сега Шет твърди, че "Червените дяволи" са осъществили първоначален контакт с Лил, за да проучат условията за привличането на Лени Йоро. Той е една от многото алтернативи, разглеждани от клуба на фона на отказа на Евертън да намали исканата от тях цена за Брантуейт.

Манчестър Юнайтед е готов да договори сделка за 30-34 милиона паунда за продажбата на Мейсън Грийнууд
Манчестър Юнайтед е готов да продаде Мейсън Грийнууд през летния трансферен прозорец, но само ако желанта цена бъде договорена....


Йоро е един от най-търсените млади защитници в Европа в момента. 18-годишният играч наскоро направи брилянтен пробив в първия отбор на Лил.

Тийнейджърът е изключителен в разпределянето на топката, като завърши 92% от подаванията си в Лига 1. Той също така спечели 65% от въздушните си дуели, успявайки да се възстанови владението на топкта 4 пъти и да регистрира 3 изчиствания на мач за Лил във френския първенство.

Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро и да го замени с „отличен“ халф
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро през това лято и да го замени с „отличен“ полузащитник, на когото Бруно Фернандеш много се възхищава....


Лил е готов да го продаде за около £42 милиона. Настоящият договор на Йоро изтича в края на следващия сезон, като бранителят би представлявал страхотна сделка през това лято, като се има предвид зрелостта в представянето му на терена, която демонстрира, особено на неговата възраст, както и заложения му потенциал да се превърне в наистина елитен централен бранител.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "INEOS & ЕРИК ТЕН ХАГ и ТРАНСФЕРИТЕ в Манчестър Юнайтед | КОГО, КОГА, КОЛКО??? | ВАЖНИ ТЕМИ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини