Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед подготвя януарски трансфер за защитник от Серия А с оценка от £50 милиона

Автор: tribunamanunited
Източник: SportBible
611
Манчестър Юнайтед подготвя януарски трансфер за краен защитник от Серия А, според съобщенията.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

Ерик тен Хаг със сигурност ще търси подсилване през следващия трансферен прозорец след неблагоприятното начало на сезона за неговия отбор.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО: "ВАЖНИ ТЕМИ | Трябва ли Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?":

"Червените дяволи" вече претърпяха четири поражения във Висшата лига и загубиха първите си два мача в Шампионската лига.

Манчестър Юнайтед „следят отблизо“ най-добрия голмайстор в петте най-добри лиги на Европа
Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси „следят отблизо“ голмайсторската сензация в Бундеслигата Серху Гираси, според съобщения в Испания.

...


Отборът на Тен Хаг е допуснал цели 12 гола във Висшата лига и още седем гола в Европа, така че е логично мениджърът да иска да подсили защитата си, като от "Team Talk" твърдят, че холандецът е харесал в Федерико Димарко от Интер Милано.


Димарко, който е прогресивен ляв бек, е включен в краткия списък на Ерик тен Хаг за този пост.

Източници на "Team Talk" твърдят, че от английския клуб са го наблюдавали няколко пъти и искат да сключат сделка още през януари.

Фабрицио Романо смята, че Манчестър Юнайтед ще подпише с топ централен защитник през 2024 г.
Очаква се през тази седмица сър Джим Ратклиф да си осигури миноритарен дял (25%) в Юнайтед и че ще работи в тясно сътрудничество с настоящите собственици - фамилия Глейзър - в обозримо бъдеще.

...
Манчестър Юнайтед обаче е изправен пред сериозна конкуренция за придобиването на услугите му, тъй като Реал Мадрид и Наполи също следят Димарко изкъсо.

Интер не желае да продава своя звезден ляв защитник и иска да удължи престоя му на Сан Сиро, като клубът ще търси около £50 милиона за играча, ако все пак реши да се раздели с него.

Sportingwin banner
25-годишният футболист завърши младежката академия на Интер и прекара по-голямата част от кариерата си с италианския отбор.

Той се радваше на успешни периоди под наем в Асколи, Емполи, Парма и Верона, преди да затвърди мястото си в Интер за сметка на напусналия към Унион Берлин Робин Госенс.

Италианският национал е изиграл 107 мача за клуба, отбелязвайки девет гола, като взе участие и при загубата на страната му с 3:1 от Англия през седмицата.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "АНДРЕ ОНАНА?!? Йоан Богданов, ФЕН на ИНТЕР, коментира ВРАТАРЯ на Манчестър Юнайтед":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини