Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед подготвя оферта за „Златното момче“, което да замени Рафаел Варан

Автор: tribunamanunited
1327
Съобщава се, че от Манчестър Юнайтед са набелязали потенциален заместник на Рафаел Варан.

Стана ясна трансферна цел на Манчестър Юнайтед, като звезда с голямо име ще бъде продадена в замяна
Манчестър Юнайтед е готов да привлече желана суперзвезда, след като плановете им да купят играча изтекоха в публичното пространство.

Милиардерът сър Джим Ратклиф от "INEOS" е готов да поеме контрола върху футболните операции и е установил, ч...
През 2021 г. французинът се присъедини към клуба от "Олд Трафорд" от испанския гранд от Ла Лига Реал Мадрид в сделка на стойност 41 милиона паунда.


Оттогава той често е едно от първите имена в стартовия състав на Юнайтед, когато е напълно готов. До момента Варан има общо 79 мача във всички състезания за "Червените дяволи", като вкара два гола.

Въпреки това мениджърът на Юнайтед Ерик тен Хаг често предпочита Хари Магуайър и Джони Еванс пред Варан в последните мачове.

Най-доброто лятно попълнение на Манчестър Юнайтед може би е играч, когото никой не искаше, а той не струваше нито пени
Гневът и разочарованието са типични емоции, които феновете на Манчестър Юнайтед са свикнали да изпитват по време на трансферните прозорци. И имаше много от това в социалните мрежи, когато през лятото беше обявено, че Джони Евънс ще бъде върнат в клуб...
Миналата седмица беше съобщено, че ръководството на Юнайтед са взели решение да не задействат опцията за едногодишно удължаване на договора на Варан.

Тъй като настоящият му контракт изтича в края на сезон 23/24, той вече може да преговаря за предварителен договор с други клубове.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Нотингам Форест 2-1 Манчестър Юнайтед

В същото време се съобщава, че Юнайтед са идентифицирали свой заместник на френския централен защитник.

Според италианското издание "Tuttosport", чрез "Football Italia", Ерик тен Хаг се е насочил към централния бранител на Аталанта Джорджо Скалвини.

132024R23.webp
Джорджо Скалвини с екипа на Аталанта ( Източник снимка- Getty )


20-годишният играч, който беше обявен за "Златното момче" на Италия за 2023 г., се превърна в един от най-обещаващите играчи в страната.

През настоящия сезон Скалвини си осигури редовно титулярно място под ръководството на мениджъра Джан Пиеро Гасперини.

Досега в тазгодишната кампания бранителят има 20 изяви в Серия А, като отбеляза веднъж.

Sportingwin banner
Смята се, че Юнайтед имат сериозен интерес към италианеца, но от Аталанта не са склонни да се разделят със Скалвини през януарския трансферен прозорец.

В доклада се посочва, че клубът от "Олд Трафорд" гледа на Скалвини като на потенциален заместник на Варан, за когото се спекулира, че мечтае да направи емоционално завръщане в Реал Мадрид.

Въпреки това се твърди, че Юнайтед може да бъде принуден да търси другаде, ако Варан напусне през януарския прозорец, тъй като се очаква Скалвини да остане в Аталанта поне до края на кампанията 23/24.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "АНТОНИ ЕЛАНГА ни РАЗБИ | Нотингам Форест 2-1 Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини