Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Манчестър Юнайтед получи „запитване за £40 милиона“ за Мейсън Грийнууд, но сър Джим Ратклиф може би има други планове

Автор: tribunamanunited
1274
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед все още не е готов да продаде Мейсън Грийнууд на фона на пристигането на сър Джим Ратклиф.

На Мейсън Грийнууд „трябва да му бъде позволено да продължи напред“ и да възроди кариерата си, казва отборът
На Мейсън Грийнууд „трябва да му бъде позволено да продължи напред“ и да съживи кариерата си, се говори в отбора на Манчестър Юнайтед според Metro.co.uk.

Обвиненията в опит за изнасилване и нападение бяха свалени срещу нападателя на Юнайтед ...
Клубът е получил запитване, подплатено със солидни финансови намерения, за Мейсън Грийнууд преди януарския трансферен прозорец, според съобщенията. Отговорът на гиганта от "Олд Трафорд" обаче може да хвърли светлина върху плановете на сър Джим Ратклиф за Грийнууд, след като британският милиаредер поеме контрола върху всички футболни операции от семейство Глейзър.


Бъдещето на английското крило ще бъде сред най-важните ранни решения на Ратклиф, когато той се върне от наема си в Хетафе.

Според "Сън" испанците толкова силно се стремят да преодолеят непрекъснато нарастващия интерес към подписа на Грийнууд от други клубове, че са информирали Юнайтед, че искат да завършат сделка за закупуване на нападателя на стойност £40 милиона още през януари.

Ерик тен Хаг е против продажбата на Мейсън Грийнууд
Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е против това клубът да продаде Мейсън Грийнууд през това лято, като най-вероятният изход от ситуацията се очертава напускане под наем.

"Червените дяволи" провеждат вътрешно разследване, отк...
Твърди се, че Милан, Атлетико Мадрид, Барселона и Реал Мадрид следят изкъсо бившия номер 11 на "Червените дяволи" на фона на впечатляващите му подвизи в Испания.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 3-2 Астън Вила

В доклада на "Сън" се добавя, че Юнайтед искат да запазят Грийнууд под наем засега, надявайки се, че той потенциално може да продължи да привлича интерес и да увеличава стойността си.

122823M.webp
Мейсън Грийнууд носи номер 12 в Хетафе ( Източник снимка- Getty )


Нападателят оглави заглавията в Испания, регистрирайки пет гола и четири асистенции в първите си 15 изяви за тима на Хетафе.



ГЛЕДАЙ ВИДЕО "КОЛЕДНО ШОУ | 26.12.2023 | ГОДИНАТА на Манчестър Юнайтед | КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини