Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед „постигна споразумение“ с агента на Джошуа Зиркзee

Автор: tribunamanunited
625
Според съобщенията Манчестър Юнайтед вече се е договорил за размера на комисионната с агента на Джошуа Зиркзее - Киа Джорабчиан.

Манчестър Юнайтед е готов да наддава за нападател, който вкара два гола на Де Хеа през 2023 г.
Най-накрая трансферният прозорец за Манчестър Юнайтед започва да набира скорост, като скоро се очаква клубът да се активизира в търсенето на нападател....


Нидерландецът Зиркзее беше в добра форма за Болоня през този сезон, отбелязвайки 11 гола в Серия А, помагайки на отбора да постигне класиране в Шампионската лига за първи път през този век под ръководството на Тиаго Мота.

Youtube banner


И признанията за бившия играч на Байерн Мюнхен не спряха дотук, като младежът си проби път в отбора на Нидерландия за ЕВРО 2024.

Логично големите клубове насочиха поглед към нападателя, като се смята, че от Арсенал също имат интерес да се борят за подписа му - но изглежда, че Юнайтед е поел лидерството в надпреварата за услугите му, след като се е договорил за комисионната с неговия представител.

Представителите на полузащитника на Евертън Амаду Онана вече са се свързали с Арсенал и Манчестър Юнайтед
От "GiveMeSport" съобщиха в петък, че от лагера на белгийския национал Амаду Онана вече са се свързали с двата гиганта от Висшата лига - Арсенал и Манчестър Юнайтед, за да научат повече за техните трансферни планове преди отварянето на летния трансфе...


Ексклузивната публикация на футболния кореспондент Ник Семераро (@SemeraroNick) гласи, че Юнайтед са намерили „принципно споразумение“ с агента на Зиркзее - Киа Джорабчиан, относно плащането на комисионната.

От Болоня са наясно, че "Червените дяволи" вече са готови да платят освобождаващата клауза на нидерландеца от £34 милиона след неговия звезден сезон в Серия А и решението сега ще зависи от Джошуа Зиркзее дали желае да се присъедини към Милан или Юнайтед.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЕРИК ТЕН ХАГ ОСТАВА!!! ОТТУК НАКЪДЕ??? КАКВО СЛЕДВА за Манчестър Юнайтед?!?":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини