Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед търси алтернатива на Аарън Уан-Бисака през лятото

От клуба преговарят със звезда от Бундеслигата с откупна клауза от 40 милиона евро
Автор: tribunamanunited
619
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед преговаря за подписа на Джерeми Фримпонг от Байер Леверкузен, тъй като в момента изглежда, че Аaрън Уан-Бисака може да напусне клуба през идния трансферен прозорец.

От Манчестър Юнайтед обмислят предварително споразумение с играч на Фулъм
През настоящия сезон мениджърът Ерик тен Хаг така и нямаше реална възможността да избира най-силните си четирима защитници в няколко последователни мача.

...


След разочароващото равенство срещу Борнемут в събота вечерта, "Червените дяволи" в момента се намират на седмо място в таблицата на Висшата лига и потенциално ги очаква най-лошият им сезон в историята на английската висша дивизия.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Борнемут 2-2 Манчестър Юнайтед

Независимо дали Ерик тен Хаг ще остане в клуба след края на този сезон или не, клубът без съмнение ще бъде особено зает през летния трансферен прозорец.

И според журналиста Кристиан Фалк, който пише за "Caught Offside", Юнайтед вече е провел „конкретни разговори“ с нидерландския защитник Фримпонг.

4.14.2024Wj.webp
Джереми Фримпонг е трансферна цел на Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


23-годишният футболист се утвърди като един от най-добрите играчи на своята позиция през последните няколко сезона и привлече вниманието на няколко топ европейски клуба включително Байерн Мюнхен.

Пет причини, поради които феновете на Ман Юнайтед трябва да са доволни от назначението на Джейсън Уилкокс като технически директор
Сър Джим Ратклиф и "INEOS" продължават набирането на ръководен персонал от други английски клубове в опит да изградят нов отбор зад кулисите на "Олд Трафорд", който да осигури възможно най-добрия шанс за успех на терена.

...


Договорът на Фримпонг изтича през лятото на 2028 г., но в доклада се твърди, че той има освобождаваща клауза, която ще му позволи да напусне срещу 40 милиона евро.

Тен Хаг показа афинитет към нидерландски играчи, което добавя доза истинност към слуховете около евентуалното привличане на атакуващия десен бек на "Олд Трафорд".

Уволнението на Ерик тен Хаг е „неизбежно“, твърди испанско издание
Ерик тен Хаг е „с един крак извън“ Манчестър Юнайтед след равенството 1-1 срещу Брентфорд във Висшата лига в събота, твърди испанският уебсайт Fichajes и настоява, че работата му на "Олд Трафорд" „е в опасност“.

...


Ако обаче пристигне в Юнайтед, ръководството ще бъде принудено да продаде един играч измежду Аарън Уан-Бисака и Диого Далот.

Една от най-големите критики към Юнайтед през последните няколко сезона е липсата на атакуващи крайни защитници, които да центрират добре към нападателите на тима. По-специално за Уан-Бисака, неговата сила е почти и единствено в дефанзивната част.

Много е вероятно именно той да си тръгне през лятото, ако Джереми Фримпонг бъде привлечен, тъй като текущият сезон е един от най-силните за португалеца Далот, докато Бисака не успя да се отличи с почти нищо положително през кампанията.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ПОСЛЕДНИЯТ МАЧ на ТЕН ХАГ?!? | Борнемут 2-2 МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини