Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед „пуска 11 играчи за продажба“ на трансферния пазар, а сър Джим Ратклиф започва ремонт на отбора

Автор: tribunamanunited
854
Новият миноритарен акционер в Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф вече планира драстична промяна на състава на първия отбор на Ерик тен Хаг, като според съобщенията клубът е отворен за продажба на цели 11 играчи.

Манчестър Юнайтед търси вариант да намали загубите си и ще предложи бразилеца Антони на трансферния пазар със сериозна отстъпка
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед се е отказал от Антони и се готви да освободи недобре представящото се крило в края на сезона.

...


"Червените дяволи" са в несигурна позиция по отношение на финансовия феърплей и искат да съберат средства, за да финансират новите попълнения през лятото.


Според "ESPN" дискусиите между Ратклиф и неговата дясна ръка сър Дейвид Брейлсфорд досега са били съсредоточени около разходите, с приоритет върху освобождаването на множество играчи с високи възнаграждения на "Олд Трафорд".

Звезда на Манчестър Юнайтед, сравняван с Меси и Марадона, вече е небелязан за продажба от сър Джим Ратклиф
Усещането около Манчестър Юнайтед през последното десетилетие е, че лошите трансфери на клуба са основната причина отборът да не се представя на желаното ниво нито във Висшата лига, нито в европейските турнири.

...


Юнайтед трябва да се съобрази с Правилата за печалба и устойчивост на Висшата лига или рискува отнемане на точки, подобно на Евертън, като Нотингам Форест също ще разбере резултата от подаденото към Премиър лийг обжалване скоро. Средствата за харчене през лятото са налични, но за да се ускори процесa на превръщането на "Червените дяволи" обратно в един от европейските грандове, най-вероятно ще се проведат неудобни разговори с някои от ключовите досега играчи.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Манчестър Юнайтед - Фулъм от Висшата лига???

Това включва хора като Кристиан Ериксен, Рафаел Варан, Каземиро, Хари Магуайър, Скот Мактоминей, Аарън Уан-Бисака и Виктор Линделоф, като всеки от тях играеше важна роля през този и миналите сезони за клуба.

Финансовата ситуация на Барселона може да промени летните трансферни планове на Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед е изправен пред предизвикателен летен трансферен прозорец, но вратата е отворена за една потенциална сделка, която очевидно би подсилила тима на Ерик тен Хаг.

...


Очаква се Антони Марсиал да напусне със свободен трансфер, а Юнайтед са готови да разгледат офертни предложения за Джейдън Санчо, Дони Ван де Беек, Факундо Пелистри и Брандън Уилямс.

2.23.2024Ex.webp
Хари Магуайър и Ериксен най-вероятно ще напуснат клуба от "Олд Трафорд" през лятото ( Източник снимка- Getty )


В последните години клубът изпитваше сериозни трудности да се разтовари от своите периферни и нежелани играчи със скоростта, с която го правеха съперниците им от Висшата лига, и това възпрепятства инвестициите в нови играчи, като поради тази причина Тен Хаг нямаше възможност да участва в надпреварата за подписите на двете звезди на Англия - Хари Кейн и Деклан Райс, през миналото лято.

Това е тенденция, която новото ръководство на Манчестър Юнайтед ще се стреми да преодолее.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "Излизаме за ПОБЕДА | Манчестър Юнайтед - Фулъм | ПРЕДИ МАЧА":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини