Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Манчестър Юнайтед с ясно решение за бъдещето на 29-годишен ас на тима

Автор: tribunamanunited
Източник: CaughtOffside
1115
Манчестър Юнайтед няма намерение да се разделя с Бруно Фернандеш.

29-годишният атакуващ халф е един от най-важните играчи за клуба и Ерик тен Хаг няма да позволи продажбата му през предстоящия зимен трансферен прозорец или през лятото на 2024 г. според "Football Insider".

Мейсън Грийнууд е една от четирите опции за заместник на Антони Марсиал
Престоят на Антони Марсиал в Манчестър Юнайтед е към своя край. Договорът на французина изтича през юли следващата година и той не показва никакви признаци на борба на терена, за да гарантира, че клубът ще удължи контракта му.

С оглед лошата...
Португалският национал е един от стълбовете в отбора на Юнайтед под ръководството на Ерик тен Хаг. Той получи и капитанската лента преди началото на сезон 2023/24. Бруно Фернандеш участва във всичките мачове на тима от Висшата лига и Шампионската лига, което показва колко важен е той за отбора.


Но напоследък той е свързван с напускане на базирания в Манчестър клуб. Има голям интерес към услугите на 29-годишния футболист от Саудитската професионална лига. Клубовете от Близкия изток подписаха с множество звезди през последната година и се очаква да купят още топ играчи от Стария континент през следващите няколко трансферни прозореца.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 1-0 Лутън Таун

Няколко клуба от Саудитска Арабия са хвърлили око на Бруно Фернандеш, искайки той да бъде едно от новите им звездни попълнения, но, както изглежда, ще трябва да търсят другаде за опции. "Червените дяволи" взеха решение относно бъдещето на своя капитан. Те нямат намерение да го продават през зимата или през летния прозорец на 2024 г. според "Football Insider".

Петер Шмайхел посъветва Ерик тен Хаг за ново
Петер Шмайхел вярва, че Ерик тен Хаг вече трябва да "постави Хари Магуайър на първо място" при избора си на стартов състав след стабилното представяне на защитника на Манчестър Юнайтед срещу Фулъм.

"Червените дяволи" си осигуриха облекчаваща...
Договорът на Бруно с английския клуб е до лятото на 2026 г. с опция за удължаване с още 12 месеца. Манчестър Юнайтед е в доста удобна позиция да задържи капитана си, който догодина навършва 30 години и ще бъде един от най-опитните играчи на тима.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО: "БРУНО ФЕРНАНДЕШ | ТЕЖКА ли е КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини