Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед с интерес за летен трансфер към „фантастичен“ възпитаник на академията на Реал Мадрид

Автор: tribunamanunited
899
Надяваме се, че "Червените дяволи" ще се впуснат в напечен летен трансферен прозорец, като се очаква от клуба да осъществят някои значими трансфери, които да им помогнат да излязат от посредствеността като отбор.

36-годишен мениджър е водещият кандидат да замени Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е под голям натиск заради посредственото представяне на неговия отбор през този сезон.

...


Въпреки че нещата в клуба все още са далеч от съвършенството и организираността, известна доза истински позитивизъм е налице, след като сър Джим Ратклиф пое контрола върху футболната политика на "Олд Трафорд", като се появиха и различни спекулации относно нови попълнения в тима.


Според "Мундо депортиво" Манчестър Юнайтед се интересува от привличането на левия защитник на Жирона Мигел Гутиерес през това лято, след като се твърди, че играчът е държан под око от скаутите на клуба от „месеци“.

2.3.2024s2.webp
Мигел Гутиерес е ключов играч за Жирона през този сезон ( Източник снимка- Getty )


Изданието споделя, че играчът е „отново в светлината на прожекторите“ на „Олд Трафорд“, въпреки че от Реал Мадрид потенциално могат да преподпишат с него, след като го продадоха направо от младежките си редици за €4.00 през 2022 г., като съществува клауза за обратно откупуване в договора за продажбата му.

2.3.2024s.webp
Мигел Гутиерес е юноша на Реал Мадрид ( Източник снимка- Getty )


Гутиерес може да бъде наистина добро попълнение за Манчестър Юнайтед, в момент, в който Люк Шоу навършва 29 г. по-късно през тази година и продължава да се бори с постоянни проблеми с контузии.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "БИТКАТА за МАНЧЕСТЪР | Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед | ПРЕДИ МАЧА":



22-годишният футболист блести особено много за отбора на Жирона, като тимът в момента е втори в таблицата на Ла Лига въпреки малките предполагаеми шансове за титлата, приписвани на отбора, като левият бек има четири асистенции в 25 изяви за тима в шампионата. За сравнение, Шоу няма нито едно голово подаване в 12 мача във Висшата лига, което предполага, че испанецът може да добави повече атакуваща сила, като в същото време е и много по-млад и перспективен вариант.

Манчестър Юнайтед „пуска 11 играчи за продажба“ на трансферния пазар, а сър Джим Ратклиф започва ремонт на отбора
Новият миноритарен акционер в Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф вече планира драстична промяна на състава на първия отбор на Ерик тен Хаг, като според съобщенията клубът е отворен за продажба на цели 11 играчи.

...


Мигел Гутиерес е възхваляван като "фантастичен" играч от търсача на футболни таланти Яцек Кулиг и възрастта му, съчетана с факта, че той вече процъфтява в един от топ шампионатите на континента, и то за отбор, който мнозина подценяват, предполага, че той може да бъде идеалното ново попълнение за "Червени дяволи" през лятото.



Испанецът има договор с Жирона до юни, 2027 г., като в момента е оценяван на около 20 мил. евро, като тази сума е напълно по финансовите възможности на Манчестър Юнайтед.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "КАЗЕМИРО с КЪРВАВ ГОЛ | Нотингам Форест 0-1 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини