Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед с изненадващ ход за нападател на Барселона

Автор: tribunamanunited
895
Манчестър Юнайтед е сред клубовете, които имат интерес да привлекат нападателя на Барселона Витор Роке през летния трансферен прозорец.

532024v.webp
Виктор Роке бе привлечен в Барселона през януарския трансферен прозорец ( Източник снимка- Getty )


Нападателят пристигна на "Камп Ноу" през януари за 40 мил. евро от Атлетико Паранаенсе и беше ограничен до 310 минути игра в 13 мача за Барса.

Манчестър Юнайтед са близо до реализирането на първи изходящ трансфер
Манчестър Юнайтед може би вече е осигурил първата си сделка за летния трансферен прозорец....


Бразилецът е на първата страница в петъчното издание на „Мундо Депортиво“, където Манчестър Юнайтед е посочен като заинтересована страна.

Твърди се, че отборът от Ла Лига обмисля да изпрати 19-годишния играч под наем през лятото, ако не може да го регистрира за следващия сезон поради ограниченията, свързани с правилата за финансов феърплей (ФФП).

Манчестър Юнайтед са „готови да приемат“ нападателя Мейсън Грийнууд обратно в отбора при едно условие
Мейсън Грийнууд може да бъде върнат обратно в отбора на Ман Юнайтед през това лято, ако от клуба не успеят да намерят купувач за нападателя, според съобщенията....


Манчестър Юнайтед, Наполи, Ница и Лион проявяват интерес към играча и според изданието тези клубове вече са се свързали с агента на бразилеца, за да получат повече информация за ситуацията му. Четирите отбора вече се присъединиха към Реал Бетис и Севиля в преследването на нападателя.

Манчестър Юнайтед трябва да вземе бързо решение за Томас Тухел
Томас Тухел иска отново да работи в Англия и от Манчестър Юнайтед се интересуват от него, като ръководството на клуба скоро трябва да вземе крайното решение дали да освободи Ерик тен Хаг през това лято....


Наскоро се говореше за изпращане на Виктор Роке в Атлетико Мадрид като част от сделката за закупуване на Жоао Феликс, но нито Барса, нито обкръжението на южноамериканеца потвърдиха тази информация.

Тийнейджърът от своя страна едва ли има намерение да напуска Барселона толкова скоро след мечтания за него трансфер, така че "Червените дяволи" ще трябва да го убедят, ако искат да си осигурят услугите му през следващия трансферен прозорец.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЗАКОНОМЕРНО РАВЕНСТВО | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 1-1 БЪРНЛИ | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини