Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед са близо до реализирането на първи изходящ трансфер

Автор: tribunamanunited
1069
Манчестър Юнайтед може би вече е осигурил първата си сделка за летния трансферен прозорец.

Манчестър Юнайтед са „готови да приемат“ нападателя Мейсън Грийнууд обратно в отбора при едно условие
Мейсън Грийнууд може да бъде върнат обратно в отбора на Ман Юнайтед през това лято, ако от клуба не успеят да намерят купувач за нападателя, според съобщенията....


Младият защитник Алваро Фернандес Карерас напусна клуба под наем по посока Бенфика през януари и този ход, както изглежда, сега ще се превърне в постоянен трансфер.

5.1.2024Alv.webp
Бенфика са склонни да привлекат левия бек на Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Докладите в Португалия сочат, че от португалския гранд са готови да приемат откупната опция, налична в договора за наем на 21-годишния играч. Твърди се, че трансферна сума от £5,1 милиона вече е договорена между двата клуба.

Манчестър Юнайтед може да сключи много изгодна сделка през лятото заради Джейсън Уилкокс
Манчестър Юнайтед може да успее да използва Джейсън Уилкокс като свое тайно оръжие, за да постигне една от изненадващите сделки през летния трансферен прозорец. ...


Феновете на Бенфика видяха как Алваро Фернандес влиза и излиза от титулярните 11 през последните месеци, но явно от клуба са останали доволни от видяното и са готови да се разделят със скромната сума, за да го имат за постоянно в състава си.

Манчестър Юнайтед търси алтернатива на Аарън Уан-Бисака през лятото
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед преговаря за подписа на Джерeми Фримпонг от Байер Леверкузен, тъй като в момента изглежда, че Аaрън Уан-Бисака може да напусне клуба през идния трансферен прозорец....


Испанецът участва в победата на Бенфика над Брага през уикенда, като помогна на тима си да спечели с 3-1 след обрат от гол изоставане.

Манчестър Юнайтед със сигурност ще търси нов ляв бек през лятото, който да бъде дългосрочна алтернатива на застаряващия и редовно контузен Люк Шоу, както и на резервния ляв краен защитник Тирел Маласия, когото не сме виждали в игра през настоящия сезон поради здравословни проблеми.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЗАКОНОМЕРНО РАВЕНСТВО | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 1-1 БЪРНЛИ | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини