Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Манчестър Юнайтед са „готови да приемат“ нападателя Мейсън Грийнууд обратно в отбора при едно условие

Автор: tribunamanunited
1604
Мейсън Грийнууд може да бъде върнат обратно в отбора на Ман Юнайтед през това лято, ако от клуба не успеят да намерят купувач за нападателя, според съобщенията.

От Ювентус са готови да се разделят с Глейсон Бремер, ако от Манчестър Юнайтед демонстрират сериозен интерес
Според съобщенията в Италия Юве е готов да се раздели с Глейсон Бремер, ако от Манчестър Юнайтед предложат сериозна оферта през следващия трансферен прозорец....


Съсобственикът на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф каза през февруари, че ще бъде взето ново решение за Грийнууд през това лято, след като на "INEOS" бе делегиран контрола върху футболните операции на "Олд Трафорд".

Ман Юнайтед „вероятно“ ще се лиши от услугите на една от своите звезди
Манчестър Юнайтед е „вероятно“ да позволи на един от най-добре платените си играчи да напусне клуба в края на сезона освен ако не бъде направен компромис относно възнаграждението му....


Информациите от миналата година, че Манчестър Юнайтед планира да реинтегрира играча в състава след проведено вътрешно разследване, бяха посрещнати от шумно обществено недоволство и Ратклиф призна, че сега ще трябва да се вземе решение наново, след като Грийнууд се завърне от наема си в Испания, но настоя, че все още нищо не е финализирано.

4302024M.webp
Мейсън Грийнууд се радва на успешен наем в Хетафе ( Източник снимка- Getty )


И сега изданието "Таймс" (цитирайки "Гол") твърди, че Ман Юнайтед са „готови да приемат Грийнууд обратно в отбора си, ако не бъдат получени подходящи оферти“ за покупка на играча.

Сър Джим Ратклиф показа безмилостната си страна в изтекъл имейл – персоналът на Манчестър Юнайтед „бесен“
Съобщава се, че служителите на Манчестър Юнайтед са недоволни от изтекъл имейл от новите акционери от "INEOS", разкриващ планове за намаляване на клубните придобивки за предстоящия финал на ФА Къп през следващия месец....


Манчестър Юнайтед се стреми да генерира между 30 и 40 милиона паунда от продажбата на Грийнууд, като гигантът от Серия А Ювентус е последният клуб, който се присъедини към надпреварата за подписа на играча през идния трансферен прозорец.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг след мача Манчестър Юнайтед 1-1 Бърнли

Съществува също така възможността Грийнууд да остане в Хетафе, вероятно под наем, а техният мениджър Хосе Бордалас през тази седмица говори за бъдещето на нападателя: „Когато всичко (б. ред. - в първенството) бъде решено, ще е време да се заемем с работата, за да видим дали Мейсън ще може да остане още една година или не. Това ще зависи от неговия клуб и решението, което ще вземе самият той."

Все пак такъв вариант изглежда малко вероятен, като се има предвид факта, че в момента по-голямата част от възнаграждението на англичанина се покрива от Манчестър Юнайтед, а Хетафе поема относително малко част от заплатата на играча.

Така че от финансова гледна точка най-вероятната развръзка се очертава продажбата, като "Червените дяволи" вече са набелзязали потенциални заместници на играча, като най-спряганите имена са на французина Майкъл Олисе от Кристъл Палас и португалеца Педро Нето от Улвърхмептън.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЗАКОНОМЕРНО РАВЕНСТВО | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 1-1 БЪРНЛИ | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини