Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед се интересува от аржентински полузащитник, който ще струва около £36 милиона

Автор: tribunamanunited
627
Манчестър Юнайтед се интересува от подписа на атакуващия полузащитник на Ривър Плейт Франко Мастантуоно.

Според доклад на "Fichajes" още няколко топ клуба от Европа се интересуват от 16-годишния халф, като той ще струва около £36 милиона през лятото. Въпреки това исканата цена може да се повиши през трансферния прозорец, ако се стигне до наддаване.

3292024f.webp
Франко Мастантуоно с екипа на националния отбор на Аржентина U17. ( Източник снимка- Getty )


Клубове като Манчестър Сити, Реал Мадрид, Барселона и ПСЖ също следят младока. Мастантуоно е високо ценен в Европа и Южна Америка. Той има потенциал да се развие в играч от най-висока класа и не е изненада, че елитните клубове са склонни да го привлекат още сега с идеята евентуално да го преотстъпят.

„Не искам да наливам масло в огъня“ – мнението на Джуд Белингам за звездата на Ман Юнайтед Коби Мейну
Суперзвездата на Реал Мадрид Джуд Белингам се опита да смекчи очакванията към младия играч на Манчестър Юнайтед Коби Мейну, след като 18-годишният халф показа отлично представяне при дебюта си за първия отбор на Англия.

...


Полузащитникът е висок 1.80 и играе с левия крак, като може да се подвизава и по дясното крило, който факт определено допада на Манчестър Юнайтед, тъй като тимът трябва в близко бъдеще да намери дългосрочен заместник на Бруно Фернандеш, който също в много мачове е поставян от дясната страна на атаката от мениджъра Ерик тен Хаг.



Франко Мастантуоно определено има потенциала да оправдае солидната инвестиция през следващите сезони, като ще бъде интересно да видим дали от Юнайтед са готови да наддават за него през идното лято.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "Какви ИГРАЧИ ни ТРЯБВАТ?!? | Трансферните приоритети на Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини