Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Манчестър Юнайтед се интересува от крайния защитник на Борнемут Милош Керкез

Автор: tribunamanunited
656
Ман Юнайтед може да се опита да подпише с левия защитник на Борнемут Милош Керкез през това лято.

Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро и да го замени с „отличен“ халф
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро през това лято и да го замени с „отличен“ полузащитник, на когото Бруно Фернандеш много се възхищава....


Левият бек беше проблемна позиция за "Червените дяволи" през миналия сезон, като Тирел Маласия не изигра нито един мач през цялата кампания, а Люк Шоу беше контузен много повече време, отколкото феновете на Юнайтед биха искали. Това доведе до ситуация, в която Диого Далот получи лъвския дял от минутите на левия фланг на защитата, въпреки че приоритетната му позиция е от дясната страна.

Манчестър Юнайтед „може да предложи играч“ плюс пари в замяна на централен защитник на стойност над £55 милиона
Централни защитници са абсолютно задължителни за привличане през лятото, тъй като Манчестър Юнайтед вече официално обяви раздялата си с Рафаел Варан след края на сезона, а също се очаква да има още напускащи бранители през идния трансферен прозорец и...


Въпреки че има няколко други приоритетни поста за подсилване на клуба от "Олд Трафорд" през идното трансферно лято, може би нов ляв краен защитник би трябвало да бъде много високо в списъка. Напускането на Алваро Фернандес по посока Бенфика също води до заключението, че ляв бек е повече от нужен на Юнайтед.

Youtube banner


От "talkSPORT" вярват, че са идентифицирали потенциална опция за тима на Ерик тен Хаг в тази част на терена. Според информацията, идваща от медията, от Юнайтед са „заинтересовани“ от привличането на 20-годишния ляв бек на Борнемут - Милош Керкез.

622024M.webp
Милош Керкез може да подсили Ман Юнайтед през лятото ( Източник снимка- Getty )


Керкез е унгарски национал, като играчът има и сръбско гражданство. Младежът пристигна на "Виталити Стейдиъм" през миналото лято от АЗ Алкмар за сума от около €17.87 мил.

Левият бек, който премина през юношеската школа на Милан, се наслади на отличен сезон за Борнемут и изигра 33 мача за "Черешките", превръщайки се в в един от най-добрите им играчи.

Манчестър Юнайтед „идентифицира изгоден трансфер за 8 милиона паунда“
Бъдещето на Ерик тен Хаг като мениджър на Манчестър Юнайтед може да е под съмнение, но това не спира слуховете за трансфери на играчи, които продължават да генерират спекулации....


Пазарната му стойност в момента е около 20 мил. евро, която сума се очаква да бъде близка до трансферния бюджет на Манчестър Юнайтед за конкретния пост.

Друг е въпросът каква трансферна цена ще поставят от Борнемът на играча, след като го привлякоха само преди едина година от Нидерландия.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ШАМПИОНИ 🏆 ФА КЪП 2023/2024 | Манчестър Сити 1-2 МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини