Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Манчестър Юнайтед се „очаква да блокира“ Мейсън Грийнууд от предсезонното лятно турне

Автор: tribunamanunited
895
Ман Юнайтед са готови да попречат на Мейсън Грийнууд да тръгне на предсезонно турне през това лято заедно с тима, ако приемем, че той все още е в клуба по това време.

Манчестър Юнайтед
От Манчестър Юнайтед обмислят потенциалното назначаване на мениджъра на Болоня Тиаго Мота на "Олд Трафорд", според футболния кореспондент на "TEAMtalk" Фрейзър Гилън.

...


На Ерик тен Хаг със сигурност не му е било лесно, откакто пое ръководството на отбора от "Театъра на мечтите". След като "INEOS" вече поеха контрола обаче, се появиха слухове, че Грийнууд може да получи още един шанс в родния си клуб, като очевидно това е изключително чувствителна тема към този момент за ръководството на Юнайтед.


Сър Джим Ратклиф вероятно ще прецени ситуацията, преди да вземе крайно решение, като знаем с известна доза сигурност, че самият Тен Хаг е отворен към идеята за връщане на младежа в отбора.

Въпреки това, според "Daily Star", се очаква Юнайтед да блокира участието на 22-годишния играч в предсезонното турне през идното лято.

3.8.2024M.webp
Очаква се Грийнууд да не пътува с отбора на предстоящото лятно турне ( Източник снимка- Getty )


Това би било най-ясната индикация досега, че "Червените дяволи" най-вероятно ще се опитат да спечелят пари от Грийнууд през идния трансферен прозорец, след като нападателят в момента е звездата на Хетафе в Ла Лига.

В Юнайтед са притеснени от въздействието, което включването на крилото може да окаже върху останалата част от отбора, като същевременно подобен ход може да откаже някои спонсори, като се има предвид естеството на ситуацията, която се разигра преди няколко години.

Манчестър Юнайтед с интерес за летен трансфер към „фантастичен“ възпитаник на академията на Реал Мадрид
Надяваме се, че "Червените дяволи" ще се впуснат в напечен летен трансферен прозорец, като се очаква от клуба да осъществят някои значими трансфери, които да им помогнат да излязат от посредствеността като отбор.

...


Настоящият договор на Мейсън Грийнууд изтича през 2025 г., като през това лято вероятно ще е последният шанс, който клубът ще има да продаде англичанина за прилична трансферна сума. Въпреки това потенциалните купувачи са наясно с този факт и вероятно ще отправят относително ниски оферти за играча.

Манчестър Юнайтед „пуска 11 играчи за продажба“ на трансферния пазар, а сър Джим Ратклиф започва ремонт на отбора
Новият миноритарен акционер в Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф вече планира драстична промяна на състава на първия отбор на Ерик тен Хаг, като според съобщенията клубът е отворен за продажба на цели 11 играчи.

...


Все пак от Манчестър Юнайтед се надявам Грийнууд да продължи със силните си изяви за Хетафе, след което през лятото да се разрази истинско наддаване от различни клубове за правата на играча.

На този етап изглежда много малко вероятно атакуващият футболист отново да играе за тима на "Червените дяволи":

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "КАКВО се ОБЪРКА?!? | Манчестър Сити 3-1 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини