Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед се „опитва да открадне“ сделка за £50,7 милиона, която вече е договорена

Автор: tribunamanunited
1242
Майкъл Олисе изненада всички, като реши да премине в немския гранд Байерн Мюнхен, като беше договорена сделка с Кристъл Палас на стойност от £50,7 милиона.

Но известни формалности остават незавършени и се твърди, че Манчестър Юнайтед все още участва в надпреварата.

Джарад Брантуейт се отдалечава от Манчестър Юнайтед след съобщение за трансфер за £20 милиона
Опитът на Манчестър Юнайтед да привлече защитника на Евертън Джарад Брантуейт на "Олд Трафорд" заплашва да се превърне във всепоглъщащата сага през летния трансферен прозорец....


В тази връзка Флориан Плетенберг от "Sky Germany" съобщава: „Казаха ми, че трансферът на Майкъл Олисе във ФК Байерн не е застрашен на този етап!"

Youtube banner


„Байерн иска да финализира сделката възможно най-бързо. Защото много клубове се опитват да откраднат трансфера, включително Манчестър Юнайтед. Но Олисе остава откровен, тъй като иска да подпише договор с Байерн до 2029 г.!", коментира още репортерът.

Манчестър Юнайтед „близо“ до привличането на първото попълнение на сър Джим Ратклиф след намалена трансферна сума за клуба
Манчестър Юнайтед е близо до сключването на сделка за халфа на Пари Сен Жермен Мануел Угарте, според съобщенията. Както изглежда, от INEOS са се спрели на уругваеца, който по всяка вероятност ще напусне ПСЖ след разочароващ първи сезон в клуба....


Според @Plettigoal: „все още има малки подробности за уточняване между клубовете. Медицинският преглед всъщност трябваше да се проведе тази седмица. Сега е планирано за следващата седмица!“.

От Юнайтед най-вероятно са се поинтересували защо подписванет се бави и очевидно са демонстрирали интерес в случай, че сделката се провали.

На този етап обаче остава малко вероятно нещо различно от трансфер на Олисе в Байерн да се случи, тъй като самият играч иска именно Мюнхен да бъде следващата дестинация в неговата кариаера.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЕРИК ТЕН ХАГ ОСТАВА!!! ОТТУК НАКЪДЕ??? КАКВО СЛЕДВА за Манчестър Юнайтед?!?":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини