Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед си връща нападател от наем поради кризата с контузиите

Автор: tribunamanunited
1259
Ерик тен Хаг продължава да се бори с кризата с контузиите в Манчестър Юнайтед, но Чарли МакНийл е готов да се завърне по-рано от престоя си под наем в Стивънидж.

Манчестър Юнайтед получи „запитване за £40 милиона“ за Мейсън Грийнууд, но сър Джим Ратклиф може би има други планове
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед все още не е готов да продаде Мейсън Грийнууд на фона на пристигането на сър Джим Ратклиф.

...
Очаква се младият англичанин да бъде извикан обратно в Манчестър Юнайтед през януари, след като беше изпратен под наем за сезон 2023/24 в тима от Лига 1 Стивънидж.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Нотингам Форест - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

20-годишният нападател осъществи трансфер през лятото, но изигра само три мача, откакто се присъедини към преследващия промоция в Чемпиъншип клуб.

123023ChMc.webp
Чарли МакНийл с екипа на Стивънидж ( Източник снимка- Getty )



Мениджърът на Юнайтед Ерик тен Хаг ще отзове МакНийл, преди да реши къде нападателят ще завърши остатъка от сезона.

Единствената опция на Юнайтед за нападател в момента е Расмус Хьойлунд, който беше привлечен от Аталанта през това лято в сделка на стойност £72 милиона.

Расмус Хьойлунд беше представен на феновете на Манчестър Юнайтед.. но в момента е контузен
Расмус Хойлунд сбъдна своята детска мечта, когато излезе на терена като играч на Манчестър Юнайтед преди приятелския мач на отбора срещу Ланс на "Олд Трафорд".

...
Антони Марсиал пък е "недобре" според Тен Хаг и най-вероятно няма да е на разположение на мениджъра за селекция за гостуването на Нотингам Форест.

прочети статията ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 3-2 Астън Вила

Затова за мачовете в началото на новата година Чарли МакНийл потенциално може да е на линия да направи своя дебют във Висшата лига, ако Тен Хаг реши да го задържи в състава си за втората половина на сезона. Въпреки това е по-вероятно младежът да се върне под наем в друг отбор, след като беше пренебрегнат по време на престоя си със Стивънидж.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "КОЛЕДНО ШОУ | 26.12.2023 | ГОДИНАТА на Манчестър Юнайтед | КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини