Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед „следят отблизо“ най-добрия голмайстор в петте най-добри лиги на Европа

Автор: tribunamanunited
Източник: Football365
967
Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси „следят отблизо“ голмайсторската сензация в Бундеслигата Серху Гираси, според съобщения в Испания.

101023Ser.webp
( Източник снимка- Getty)
27-годишният нападател премина в Щутгарт от Рен под наем през 2022 г., преди трансферът му да стане постоянен срещу 9 милиона евро през това лято.

Манчестър Юнайтед „ускорява“ преговорите по новия договор на свой краен бранител
Тимът на Манчестър Юнайтед е раздиран от контузии в момента, като отборът от "Олд Трафорд" има почти цял пълен състав от играчи, отпаднали от сметките на треньора Ерик тен Хаг.

Десният бек Арън Уан-Бисака е един от ключовите играчи, които ли...


И това изглежда доста добра сделка, тъй като гвинеецът Гираси вече отбеляза невероятните 13 гола през този сезон само в седем мача (след 11 гола от 22 мача през миналия сезон), което го прави играчът с най-много голове в петте най-добри европейски лиги през този сезон.


Според испанското издание "Национал" зашеметяващата форма на нападателя на Щутгарт е привлякла интереса на триото от Висшата лига, както и на Реал Мадрид, като „Флорентино Перес знае, че е необходимо да бъде привлечен голмайстор възможно най-скоро“ на "Бернабеу".

Отдаден под наем от Манчестър Юнайтед вкара „невероятен гол“ при победа с висок резултат за Ипсуич Таун
Защитникът на Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс вкара втория си гол за Ипсуич Таун през уикенда, като с това продължи много добрата си форма.

Докато Манчестър Юнайтед се бори с криза при крайните защитници заради многото контузии, един от лев...


Но Юнайтед, Челси и Ливърпул „вече следят отблизо еволюцията“ на Гираси, който също е играл за Лил, Амиен, Оксер и Кьолн.

Цената му очаквано скочи до 40 милиона евро за кратък период, но това не е цифра, която може да откаже европейските грандове да се стремят към неговия подпис.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "ШОТЛАНДСКИ БОЕЦ | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-1 Брентфорд | ФЕН РЕАКЦИЯ | Висша лига":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини