Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Манчестър Юнайтед трябва да вземе бързо решение за Томас Тухел

Германецът е заинтересован от възможността да води "Червените дяволи"
Автор: tribunamanunited
603
Томас Тухел иска отново да работи в Англия и от Манчестър Юнайтед се интересуват от него, като ръководството на клуба скоро трябва да вземе крайното решение дали да освободи Ерик тен Хаг през това лято.

Играч, продаден от Ерик тен Хаг за 10 милиона паунда, ракритикува играта на Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг беше допълнително разкритикуван относно тактиката на тима, след като бившият играч на клуба Андреас Перейра заяви, че "Червените дяволи" са отбор, срещу който е "лесно" да се играе през този сезон.


Това твърди журналистът Кристиан Фалк, който смята, че Тухел има желание да се завърне във Висшата лига, след като времето му в Байерн приключи.

4292024T.webp
Томас Тухел иска отново да менажира отбор от Висшата лига ( Източник снимка- Getty )


Тухел обяви по-рано тази година, че е постигнал споразумение да напусне Байерн в края на сезона, с очевидно разделение в съблекалнята, което доведе до неговото напускане.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг след мача Манчестър Юнайтед 1-1 Бърнли

Смята се, че хора от Манчестър Юнайтед са големи почитатели на германеца, като от клуба могат да се разделят с Тен Хаг през лятото, а Кристиан Фалк настоява, че на Тухел би му харесала подобна развръзка.

„Тухел иска да отиде на острова, той е горещо свързван с Манчестър Юнайтед“, заяви журналистът пред подкаста "Байерн Инсайдър".

Манчестър Юнайтед търси алтернатива на Аарън Уан-Бисака през лятото
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед преговаря за подписа на Джерeми Фримпонг от Байер Леверкузен, тъй като в момента изглежда, че Аaрън Уан-Бисака може да напусне клуба през идния трансферен прозорец.

...


Манчестър Юнайтед може да се наложи да действа бързо, за да се договори с германския треньор, тъй като той не е изключил възможността да излезе в отпуск, когато напусне Байерн, според журналиста Тобиас Алтшафл.

От Манчестър Юнайтед обмислят предварително споразумение с играч на Фулъм
През настоящия сезон мениджърът Ерик тен Хаг така и нямаше реална възможността да избира най-силните си четирима защитници в няколко последователни мача.

...


Според него след доста труден период в Мюнхен Тухел може да поиска да изпозлва времето преди следващата си работа за почивка, но това може да се промени при условиe, че Манчестър Юнайтед прояви сериозно желание да го има начело на първия състав.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЗАКОНОМЕРНО РАВЕНСТВО | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 1-1 БЪРНЛИ | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини