Имейлът беше копиран успешно!

ДОГОВОРИ

Манчестър Юнайтед „ускорява“ преговорите по новия договор на свой краен бранител

Автор: tribunamanunited
Източник: OldTraffordFaithful
644
Тимът на Манчестър Юнайтед е раздиран от контузии в момента, като отборът от "Олд Трафорд" има почти цял пълен състав от играчи, отпаднали от сметките на треньора Ерик тен Хаг.

Десният бек Арън Уан-Бисака е един от ключовите играчи, които липсват поради контузия, като англичанинът се справяше с доста продължителен здравословен проблем. В негово отсъствие Диого Далот се наложи на тази позиция за момента.

Все пак Уан-Бисака си остава най-добрият десен бек в клуба според мнозина.

Отдаден под наем от Манчестър Юнайтед вкара „невероятен гол“ при победа с висок резултат за Ипсуич Таун
Защитникът на Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс вкара втория си гол за Ипсуич Таун през уикенда, като с това продължи много добрата си форма.

Докато Манчестър Юнайтед се бори с криза при крайните защитници заради многото контузии, един от лев...


Както изглежда от Манчестър Юнайтед също мислят по сходен начин, тъй като те са готови да „ускорят“ преговорите за договор с 25-годишния играч, твърди изданието "Football Insider". Настоящият контракт на играча изтича през следващото лято, въпреки че Юнайтед все пак има опцията да го удължи с още една година.




Смята се, че клубът преговаря за изцяло нов, дългосрочен договор, който би убедил Уан-Бисака да посвети бъдещето си на клуба от "Олд Трафорд".

Според "Football Insider" тази новина идва като известна „изненада“ поради първоначалното отношение на недоверие, което Тен Хаг изпитваше към Уан-Бисака по време на ранните етапи от кариерата му в Юнайтед. Въпреки това "Паякът", както е прозвището на англичанина, се подобри драстично оттогава и той играеше на много високо ниво преди последната контузия.

Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Преподписването с Арън Уан-Бисака ще означава, че Манчестър Юнайтед ще има двама десни крайни защитници, които са обвързани дългосрочно, тъй като и Диого Далот наскоро разписа нов контракт и обвърза бъдещето си с клуба до лятото на 2028 г.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "ШОТЛАНДСКИ БОЕЦ | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-1 Брентфорд | ФЕН РЕАКЦИЯ | Висша лига":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини