Имейлът беше копиран успешно!

АКАДЕМИЯ

Ман Юнайтед вече има дългосрочен план да замени Андре Онана

Млад вратар може да бъде много по-добър от камерунеца
Автор: tribunamanunited
Източник: UnitedInFocus
1112
Андре Онана записа още един мач, който трябва бързо да забрави, а неговият тим Манчестър Юнайтед завърши наравно 3-3 срещу Галатасарай в Шампионската лига.

Рууд Гулит посъветва Ерик тен Хаг да попита играч на Ман Юнайтед „какво, по дяволите, става?“
Рууд Гулит се опасява, че Ерик тен Хаг е на ръба да бъде принуден да вземе важно решение за бъдещето на вратаря на Манчестър Юнайтед Андре Онана.

...
Камерунецът беше подложен на сериозни критики за грешките си срещу турците, които вероятно ще доведат до отпадане на Манчестър Юнайтед от надпреварата в много ранен етап.


Онана вероятно ще запази мястото си в състава засега в стремежа на мениджъра Ерик тен Хаг да оправдае високата трансферна сума от £47 милиона платена за камерунеца. Така или иначе обаче Манчестър Юнайтед вече има дългосрочен план да замени Онана, който включва даване на шанс на прохождащ талант от академията на име Илая Харисън.

113023El.webp
Илая Харисън ( Източник снимка- Getty )


Младият страж се присъедини към клуба през лятото на 2022 г. и засега впечатлява треньорите в академията. Той беше придобит от Стивънидж, но също така прекара известно време с Уест Хем Юнайтед в по-ранните си години.

Гол на Галатасарай срещу Манчестър Юнайтед в Шампионска лига „не трябваше да остане“
Манчестър Юнайтед изпусна преднина от два гола, за да запише в крайна сметка равенство с Галатасарай в предпоследния си мач от груповата фаза на Шампионската лига.

...
Понастоящем Харисън вече играе много над възрастовото си ниво, демонстрирайки добра прогресия като страж за младите "Червени дяволи". Една от най-силните страни на вратаря е умението му да парира добре силни удари, отправени към вратата му. Вижте отдолу едно от добрите му спасявания.



Младежът, който е роден на 19 февруари 2006 г. в Англия, има още и южноафриканско гражданство.

Той със сигурност изглежда като най-обещаващият вратар в младежките формациии на Юнайтед. Въпреки че е само на 17 години, Харисън редовно участва в отборите на Манчестър Юнайтед под 21 години.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Галатасрай 3-3 Манчестър Юнайтед

На по-ниски нива Илая Харисън вече спечели приза за "вратар на турнира", когато младите "червени дяволи" играха за трофея на "Мемориала на Младен Рамляк", правейки няколко сензационни спасявания по време на турнира.

Предстои да видим кога младежът ще започне да бъде интегриран в първия състав, но с оглед на формата на Аднре Онана това може да бъде много по-скоро, отколкото крехката му възраст за вратар предполага.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЛИПСВА ни ХАРАКТЕР | Галатасарай 3-3 Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини