Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ман Юнайтед „вероятно“ ще се лиши от услугите на една от своите звезди

Играчът е готов да приеме „значително“ намаляване на заплатата си, за да остане на "Олд Трафорд"
Автор: tribunamanunited
6699
Манчестър Юнайтед е „вероятно“ да позволи на един от най-добре платените си играчи да напусне клуба в края на сезона освен ако не бъде направен компромис относно възнаграждението му.

Играч, закупен от Жозе Моуриньо, вече струва колкото Бруно Фернандеш
През последното десетилетие е справедливо да се каже, че трансферната стратегия на Манчестър Юнайтед далеч не беше успешна.

...
Не е тайна, че "Червените дяволи" се представят по-зле от очакваното през този сезон и се очаква сър Джим Ратклиф да направи редица ключови промени през лятото.

4122024Sir.webp
Сър Джим ще внесе сериозни промени на "Олд Трафорд" ( Източник снимка- Getty )


Заедно с привличането на някои нови лица, Манчестър Юнайтед също ще се стреми да се "разтовари" от някои старши звезди в опит да намали разходите си за заплати за предстоящия сезон.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Борнемут - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

Рафаел Варан е сред играчите, които са изправени пред несигурно бъдеще на "Олд Трафорд" и според последните информации изглежда все по-вероятно той да напусне в края на сезона.

4122024Sirv.webp
Варан може и да не е играч на Ман Юнайтед през следващия сезон ( Източник снимка- Getty )


Според Крис Уилър от "Дейли Мейл" Манчестър Юнайтед „няма да предложи“ нов договор на Рафаел Варан, който в момента получава около £340 хил. на седмица.

Джейми Карагър определи играч на Манчестър Юнайтед като
Джейми Карагър остана изумен от един играч на Манчестър Юнайтед след вчерашното равенство 2-2 с Ливърпул.

Справедливо е да се каже, че Манчестър Юнайтед се възползва от късмета си на "Олд Трафорд" в неделя, след като Ливърпул пропиля доста п...


Въпреки че все още не е изключено да бъде направен компромис и французинът да намали значително финансовите условията по контракта си с клуба, Уилър заявява, че е „вероятно“ французинът да напусне в края на сезона.

Манчестър Юнайтед подготвя оферта за „Златното момче“, което да замени Рафаел Варан
Съобщава се, че от Манчестър Юнайтед са набелязали потенциален заместник на Рафаел Варан.

...


Настоящият му договор изтича през лятото и въпреки че Манчестър Юнайтед има опцията да удължи текущия му контракт с още една година, клубът няма да се възползва от тази опция.

Варан иска да остане

Въпреки че централният защитник вероятно ще бъде принуден да си търси нов клуб през лятото, различни източници твърдят, че французинът има желание да остане на "Олд Трафорд".

Според съобщения в Испания от миналия месец, Рафаел Варан е готов „значително“ да намали заплатата си, ако това означава, че може да остане в Манчестър Юнайтед.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 2-2 Ливърпул 7.04.2024

От ръководството на Юнайтед без съмнение ще обмислят подобен вариант, но изглежда, че вече се имат предвид няколко по-млади алтернативи за трансфер през лятото, като най-споменаваните имена са Джарад Брентуейт от Евертън и Жан-Клер Тодибо от Ница.

Освен това в последните седмици добри впечатления с изявите си остави друг французин - Уили Камбуала, когото Юнайтед закупи от Сошо през 2020 г. за сума от около 4 милиона евро.

4122024Sirvw.webp
Централният защитник Уили Камбуала се включи добре срещу Ливърпул ( Източник снимка- Getty )


Въпреки всичко Рафаел Варан е може би най-добрият защитник на Манчестър Юнайтед, когато е напълно готов и във форма, но в резултат на напредването на възрастта му и постоянните проблеми с контузии, клубът, изглежда, желае да го остави да си тръгне по подобие на Давид де Хеа през изминалото лято.

Предстои да видим какво ще се случи през идния трансферен прозорец, но няма да е изненада, ако именно бележитият французин стане първата "жертва" на новия режим на сър Джим Ратклиф на "Олд Трафорд".

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "РАВЕН за ЧЕСТТА | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-2 Ливърпул | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини