Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед влиза в надпреварата за подписа на мароканския национал Билал Ел Ханус

Автор: tribunamanunited
456
С поред "Football Transfers", като част от новата си трансферна стратегия, Манчестър Юнайтед са готови да насочат вниманието си на трансферния пазар към обещаващи млади таланти, а не към опитни играчи.

Манчестър Юнайтед може да се подсили с още един датчанин през този януари, след като като изненадващ кандидат се очертава Мартин Брейтуейт
В последните дни Манчестър Юнайтед е свързван с нападателя на Еспаньол Мартин Брейтуейт.

Макар че се твърди, че "Червените дяволи" няма да привлекат голаджия през януари въпреки дългосрочната контузия на Антони Марсиал, която беше обявена по...
Резултатът от това е потенциален ход за привличането на талантливия 19-годишен атакуващ полузащитник Билал Ел Ханус. От клуба обаче ще се сблъскат с жестока конкуренция в надпреварата за подписа на младия мароканец.

12724bil.webp
Билал Ел Ханус е марокански национал ( Източник снимка- Getty )


В момента играещ за белгийския Генк, Ел Ханус започва да привлича голямо внимание от водещите европейски клубове, като Юнайтед и Ливърпул „следят внимателно“ тийнейджъра.


Винаги е трудно да се прецени как точно ще се развият тези по-млади играчи, въпреки че в този случай човек би дал на Ел Ханус отличен шанс да направи точно това и да се превърне в елитен играч. Той изглежда притежава всички необходими умения, за да играе в основната си роля на атакуващ халф на изключително високо ниво.



Младежът е разглеждан като дългосрочна алтернатива на Бруно Фернандеш, тъй като годините на португалеца напредват, а потенциалният негов заместник - Мейсън Маунт, изпитва трудности да се наложи в тима в първата година от престоя си на "Олд Трафорд".

Според Фабрицио Романо още един играч на Манчестър Юнайтед може да напусне много скоро след „напредващи преговори“
Гранада най-накрая ще подпише с Факундо Пелистри под наем от Манчестър Юнайтед, като Фабрицио Романо съобщава, че завръщането на уругваеца в Ла Лига е неизбежно.

...
По отношение на цената на атакуващия халф, около £25 милиона би трябвало да са достатъчни, за да се осъществи трансфер. Без съмнение от Генк се надяват, че през идното лято ще се разрази трансферна война за подписа на играча, който има дългосрочен договор с белгийския клуб до лятото на 2027 г.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ТРАНСФЕРИТЕ през ЯНУАРИ | Серу Гираси, Пауло Дибала, Ерик Максим Чупо-Мотинг, Майкъл Олисе":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини