Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Маркъс Рашфорд е в основата на бунта в съблекалнята на Манчестър Юнайтед срещу Ерик тен Хаг

Емоциите се разгорещяват и след унизителната загуба от Борнемут някои играчи вече сериозно се бунтуват
Автор: tribunamanunited
1331
Маркъс Рашфорд е сред звездите на Манчестър Юнайтед, недоволни от методите на Ерик тен Хаг, а разговорите за бунт в съблекалнята на тима вече достигат своя връх, според източници на "Football Insider".

Според доклад: Маркъс Рашфорд вече е договорил условията си с Барселона
Крилото на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд търпи труден сезон, но възобновеният интерес от Барселона може да съживи формата му.

...
Смята се, че англичанинът е едно от големите имена на "Олд Трафорд", които са загубили вяра в мениджъра и смятат, че нидерландецът не може да извлече най-доброто от играчите, с които разполага.


Източници са заявили на изданието "Football Insider", че Рашфорд не харесва стила на игра, прилаган от 53-годишния нидерландец, и не е фен на неговите тренировъчни методи.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен от Шампионска лига???

26-годишният футболист започна 13 от първите 14 мача на Юнайтед във Висшата лига през този сезон, но беше ограничен до резерва в последните два мача срещу Челси и Борнемут.

12112023Marcus.webp
Маркъс Рашфорд беше в прекрасни отношения с мениджъра през миналия сезон ( Източник снимка- Getty )


Съобщава се, че Тен Хаг е загубил половината съблекалня, след като част от играчите са се разочаровали от неговите тренировъчни методи, стил на игра и отношението му към изгонената звезда Джейдън Санчо, който беше закупен от Дортмунд за £73 милиона от Оле Гунар Солскяер.

„Той няма да бъде в отбора“: Тен Хаг потвърди отсъствието на Джейдън Санчо от тима
Говорейки пред медиите в петък, Ерик тен Хаг заяви следното на въпрос на журналист: "Ще играе ли Джейдън Санчо някога отново за Манчестър Юнайтед?": „Зависи от него. Освен това ние се готвим за Бърнли и това е нашият фокус. Той няма да бъде в отбора...
Рашфорд е една от звездите от академията на Ман Юнайтед, като беше интегриран в първия състав през 2016 г. от Луис Ван Гаал, като отбеляза 125 гола и направи 72 асистенции в 379 мача за клуба във всички турнири.

Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Въпреки това през този сезон той отбеляза само два гола и записа четири асистенции за тима на "Червените дяволи", който страда особено много именно в атака.

В следващия двубой Манчестър Юнайтед се изправя срещу Байерн Мюнхен в последния си мач от груповата фаза на Шампионска лига и ще се нуждае от победа срещу лидерите в групата и равенство между Галатасарай и Копенхаген, за да продължи към елиминациите.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ИГРАЧИ срещу ТРЕНЬОР!!! ЕРИК тен ХАГ ИЗПУСНА съблекалнята!":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини