Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Мейсън Грийнууд е една от четирите опции за заместник на Антони Марсиал

Автор: tribunamanunited
Източник: Express
739
Престоят на Антони Марсиал в Манчестър Юнайтед е към своя край. Договорът на французина изтича през юли следващата година и той не показва никакви признаци на борба на терена, за да гарантира, че клубът ще удължи контракта му.

С оглед лошата голова форма на атакуващите футболисти на тима, Ерик тен Хаг ще бъде притиснат да търси нападател, който да подпомогне развитието на Расмус Хойлунд и който да замести Антони Марсиал.


Според "Express Sport" Манчестър Юнайтед имат четири добри варианта за засилване на атаката си през 2024 г.

Формулата с нападателя ветеран



Радамел Фалкао. Златан Ибрахимович. Одион Игало. Единсон Кавани. Кристиано Роналдо. Ваут Вегхорст.

Юнайтед привлече на няколко пъти по-опитни нападатели, като пристигането на Хойлунд беше освежаваща промяна в този аспект.

Мехди Тареми (Порто) и Уисам Бен Йедер (Монако), и двамата на по тридесет години, са сред имената, които се споменават. Няма да е изненада да видим играч от тази възрастова категория да пристигне на "Олд Трафорд" през тази зима.

Вяра в младостта



Съобщава се, че "Червените дяволи" се интересуват от 20-годишния нападател на Сантос - Маркос Леонардо – вълнуваща перспектива, разбира се, но с малко опит. Играч недоказан във Висшата лига.

Тен Хаг обаче изгражда дългосрочен проект и би могъл да предпочете изгряващо име пред краткосрочно решение, ако разполага със средства за това.

Рашфорд централен нападатал



Рашфорд не демонстрира високото си ниво от миналта година, играейки отляво през този сезон. Въпреки че централен нападател не е любимата му роля може би Тен Хаг би го ротирал с Расмус Хьойлунд, ако се изкуши да го премести обратно на върха на атаката в опит да върне головата му форма от миналата кампания. Още повече с добрите си игри Алехандро Гарначо би могъл изцяло да измести Маркъс Рашфорд от лявото крило и да направи позицията своя.

Завръщане на Мейсън Грийнууд



Излязоха информации, че Ерик тен Хаг е очаквал да има Мейсън Грийнууд на свое разположение през този сезон, преди масовата негативна реакция на феновете относно изтеклите планове за реинтеграцията на нападателя в тима да накара Ричард Арнолд да направи обратен завой.

Ралф Рангник обичаше Антъни Еланга и сега младият швед засрамва нападателите на Манчестър Юнайтед
В момента Антъни Еланга превъзхожда всеки един нападател на Манчестър Юнайтед.. взети заедно.

...
Всеки слух, че Грийнууд може да се се завърне на "Олд Трафорд" след периода си под наем в Хетафе, непременно ще предизвика подобна негативна реакция.

Но до следващото лято Юнайтед вероятно ще бъде ръководен от нови лидери в спортния отдел - сър Джим Ратклиф и "INEOS".

Сър Джим Ратклиф приготвя стотици милиони за Манчестър Юнайтед, след като закупи 25% от клуба
Сър Джим Ратклиф планира да инвестира още 300 милиона долара (245 милиона британски лири) от собствения си джоб в инфраструктурата на Манчестър Юнайтед, според съобщенията.

...
От новото спортно-техническо ръководство биха могли да възприемат различен подход от Арнолд, който се очаква да напусне при новия режим, като това може да отвори вратите и да даде шанс на Грийнууд да възобнови кариерата си на "Олд Трафорд".

ГЛЕДАЙ ВИДЕО: "БРУНО ФЕРНАНДЕШ | ТЕЖКА ли е КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА?!?"
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини