Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Мейсън Грийнууд "може да се завърне в Манчестър Юнайтед"

Автор: tribunamanunited
Източник: SportsMole
1998
Уважаваният журналист Джейми Джаксън твърди, че може да има път обратно в първия отбор на Манчестър Юнайтед за Мейсън Грийнууд.

101423M.webp
( Източник снимка- Getty)


Твърди се, че от Ман Юнайтед са взели решение да го върнат в първия отбор през изминалото лятото, преди да променят мнението си поради бурната обществена реакция срещу този ход.

Давид де Хеа беше „забелязан“ в Манчестър на фона на спекулации за шокиращо завръщане в Манчестър Юнайтед
Давид де Хеа беше забелязан в Манчестър на фона на спекулациите, че може да се завърне в Манчестър Юнайтед.

Де Хеа прекрати 12-годишната си кариера в Юнайтед през юли тази година, като потвърди, че ще напусне клуба, след като спечели награда...
"Червените дяволи" обявиха през август, че Грийнууд ще напусне клуба, но вместо да се раздели с Юнайтед за постоянно, той се премести в последния ден на трансферния прозорец в Испания с екипа на Хетафе под наем до края на сезона.

Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Грийнууд все още има договор с тима от "Олд Трафорд" до юни 2025 г. и нещата стоят така, че той ще се върне в Ман Юнайтед през следващото лято.


В тази връзка журналистът от "The Guardian" Джаксън вярва, че има малък шанс Грийнууд да бъде върнат обратно в отбора.

„Наистина мисля, че има начин той да се върне в Манчестър Юнайтед“, каза Джаксън в подкаста на "Stretford Paddock".

Манчестър Юнайтед „следят отблизо“ най-добрия голмайстор в петте най-добри лиги на Европа
Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси „следят отблизо“ голмайсторската сензация в Бундеслигата Серху Гираси, според съобщения в Испания.



„Не казвам, че това ще се случи и мисля, че адът ще се развихри, ако се случи. Знам, че те смятат, че той е най-добрият играч там (в тима). По-добър от Бруно [Фернандес]. Ето защо беше толкова трудно (да се разделят с него) от футболна гледна точка", продължи журналистът.

„Те не само казаха, че са убедени, че той е невинен, но и че искат да му помогнат да поднови кариерата си. Виждам сценарий [където той ще се върне]. Не мисля непременно, че ще се случи, но футболът е луд", завърши Джейми Джаксън.
Sportingwin banner
Грийнууд вкара един гол и регистрира една асистенция в пет изяви за Хетафе през този сезон, докато нападателят има 35 гола и 12 асистенции в 129 мача за Манчестър Юнайтед, като последното му участие за английския гранд е срещу Уест Хем Юнайтед през януари 2022 г.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ВАЖНИ ТЕМИ | Трябва ли Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини