Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Матайс де Лихт се споразумя за личните условия с Манчестър Юнайтед и чака споразумение между Юнайтед и Байерн

Автор: tribunamanunited
1003
Матайс де Лихт в момента е в състояние на несигурност, надявайки се да премине в Манчестър Юнайтед през това трансферно лято.

Нидерландецът е собственост на Байерн Мюнхен, като през тази седмица от клуба отхвърлиха първоначалната оферта на Манчестър Юнайтед на стойност 35 милиона евро. Това все пак демонстрира сериозното намерение на "Червените дяволи" да привлекат централния защитник на "Олд Трафорд".

Манчестър Юнайтед беше предупреден за трансфера на Айвън Тони
Манчестър Юнайтед работи усилено върху трансферите на новодошли футболисти през това лято....


В своя подкаст "The Here We Go Podcast" Фабрицио Романо потвърди ситуацията, обяснявайки, че структурата на сделката задържа споразумението.

Той заяви, че все пак Де Лихт възнамерява да премине на "Олд Трафорд" до края на трансферния прозорец.

Youtube banner


Романо обясни следното: „Матайс де Лихт чака Манчестър Юнайтед. Той се разбра (с тях) за личните условия и иска да отиде в Ман Юнайтед. Той иска да се чувства важен”.

„Споразумението все още не е в сила, тъй като Манчестър Юнайтед не предлага гарантирани 50 милиона евро”.

„Ман Юнайтед иска да включи добавки в структурата на сделката. Байерн иска гарантирани пари, така че преговорите продължават.. преговорите продължават, но далеч не са завършени.”

Site Image.webp
Матайс де Лихт иска да се присъедини към Ман Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Все пак на Байерн може да им се наложи да продават, за да осигурят собствените си трансферни цели, след като по-рано през това лято привлякоха Майкъл Олисе от Кристъл Палас и Жоао Палиня от Фулъм за солидни суми.

Бързата развръзка за Матайс де Лихт е в интерес на всички заинтересовани страни, включително за играча.

Двата клуба са достигнали до широк консенсус по отношение на общата сума, но структурата на сделката е това, което възпира финализирането ѝ.

Когато една потенциална сделка е достигнала такава близост на позициите, рядко се случва и двете страни да се откажат, така че се очаква, след взаимни направени компромиси, споразумение да бъде постигнато в идните няколко седмици.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ВРЕМЕ ЗА ТРАНСФЕРИ | Джошуа Зиркзее, Матейс де Лихт, Лени Йоро, Мануел Угарте":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини