Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Медиите хвърлиха спасителен пояс на Ерик тен Хаг, след като ядосаха INEOS преди финала за ФА Къп

Автор: tribunamanunited
1002
Съобщава се, че INEOS са недоволни, тъй като спекулациите за бъдещето на Ерик тен Хаг в Ман Юнайтед продължават да се въртят преди финала за ФА Къп.

Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро и да го замени с „отличен“ халф
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро през това лято и да го замени с „отличен“ полузащитник, на когото Бруно Фернандеш много се възхищава....


Висшестоящите шефове в Манчестър Юнайтед са били разгневени от внушенията в медиите, че вече са се срещали с кандидати за заместници на Ерик тен Хаг. Твърди се, че INEOS, новите съсобственици на клуба, обмислят да запазят нидерландеца начело на тима поради две причини преди летния трансферен прозорец.

5242024Е.webp
Ерик тен Хаг може да остане начело на Ман Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Нидерландецът е подложен на нарастващ натиск, след като регистрира най-лошата кампания на Манчестър Юнайтед в Премиър лийг и Шампионска лига от десетилетия.

Гласувай тук: Каква е вашата прогноза за двубоя Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед от ФА Къп

И информациите в различните медии от четвъртък твърдят, че Омар Берада - който официално започва като главен изпълнителен директор на 13 юли - и техническият директор Джейсън Уилкокс, са провели разговори с мениджъра на Ипсуич Таун Киърън Маккена по-рано през този месец.

5242024Ек.webp
Киърън Маккена преди време работи в Манчестър Юнайтед като помощник-треньор ( Източник снимка- Getty )


Маккена е сред фаворитите да застанат начело на "Червените дяволи", ако Тен Хаг се раздели с клуба след съботния финал.

Манчестър Юнайтед „може да предложи играч“ плюс пари в замяна на централен защитник на стойност над £55 милиона
Централни защитници са абсолютно задължителни за привличане през лятото, тъй като Манчестър Юнайтед вече официално обяви раздялата си с Рафаел Варан след края на сезона, а също се очаква да има още напускащи бранители през идния трансферен прозорец и...


В петък обаче се съобщи, че от ръководството на "Червените дяволи" категорично отричат да са провеждани каквито и да било срещи с възможни кандидати за поста на нидерландеца.

Youtube banner


Според изданието HITC шефовете на клубова са ядосани от подобни твърдения, като в момента те извършват собствена надлежна проверка и анализ на сезона, която ще приключи едва след финала на Уембли.

Твърди се, че агентите на Маккена са уведомили Брайтън, Челси и Юнайтед, че той е готов да напусне Ипсуич, след като подпечата промоцията на клуба във Висшата лига.

5242024Еk.webp
Киърън Маккена беше назначен в Ипсуич Таун само дни след като напусна Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


38-годишният североирландец със сигурност няма да откаже евентуално връщане на "Олд Трафорд", след като той служи пет години като мениджър на отбора U18, а след това и като асистент на Жозе Моуриньо и Оле Гунар Солскяер, преди да напусне през декември 2021 г.

Играчите на Манчестър Юнайтед имат съмнения относно „необичаен“ метод на Ерик тен Хаг
Наближаваме края на втората кампания на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед и огромни пукнатини започват да се показват в отношенията между нидерландския мениджър и неговите играчи....


Въпреки това се твърди, че в Юнайтед имат известни резерви относно връщането му като мениджър по-малко от три години след напускането му, след като тогава някои от играчите изразиха съмнение относно треньорските му практики.

Изданието също твърди, че има известно нежелание сред хората от йерархията на INEOS да се разделят с Тен Хаг поради тежкото трансферно лято, което скоро предстои. Едно уволнение в този конкретен момент може да обърка изцяло трансферните планове, като наскоро Фабрицио Романо потвърди, че нидерландецът участва заедно с новото ръководство в дискусиите по отношение на летните трансфери на клуба.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ВСИЧКО или НИЩО на УЕМБЛИ | ФЕН РЕАКЦИЯ след Брайтън 0-2 Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини