Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Младежки национал на Франция е готов за трансфер и „избира между Манчестър Юнайтед и Челси“ през идното лято

Автор: tribunamanunited
907
Съобщава се, че звездата на Кристъл Палас Майкъл Олисе предпочита трансфер в Манчестър Юнайтед, а не в Челси, като и двата гиганта от Висшата лига се борят за неговия подпис.

Манчестър Юнайтед влиза в надпреварата за подписа на мароканския национал Билал Ел Ханус
С поред "Football Transfers", като част от новата си трансферна стратегия, Манчестър Юнайтед са готови да насочат вниманието си на трансферния пазар към обещаващи млади таланти, а не към опитни играчи.

...
Младежкият национал на Франция впечатлява всички футболни наблюдатели с изявите си във Висшата лига, привличайки вниманието на няколко от елитните клубове в Европа, като Палас, както изглежда, губи надежда, че може да задържи 22-годишния футболист пред издното лято.


Но от Football.London твърдят, че роденият в Лондон талант би предпочел да се насочи към "Олд Трафорд", а не към "Стамфорд Бридж" през лятото, когато се очаква двата клуба да проявят сериозен интерес към френския младежки национал.

Манчестър Юнайтед може да се подсили с още един датчанин през този януари, след като като изненадващ кандидат се очертава Мартин Брейтуейт
В последните дни Манчестър Юнайтед е свързван с нападателя на Еспаньол Мартин Брейтуейт.

Макар че се твърди, че "Червените дяволи" няма да привлекат голаджия през януари въпреки дългосрочната контузия на Антони Марсиал, която беше обявена по...


От Челси продължават да се интересуват от привличането на Олисе, след като задействаха неговата освобождаваща клауза от £35 милиона през миналото лято. Вместо това обаче той отклони интереса на лондонския клуб и подписа нов договор с Кристъл Палас.



Младият французин беше в академията на "сините" от Лондон до 14-годишна възраст, но винаги е бил твърд привърженик на Юнайтед и "Червените дяволи" наистина проявяват сериозен интерес към него, което определено се нрави на крилото.

Според Фабрицио Романо още един играч на Манчестър Юнайтед може да напусне много скоро след „напредващи преговори“
Гранада най-накрая ще подпише с Факундо Пелистри под наем от Манчестър Юнайтед, като Фабрицио Романо съобщава, че завръщането на уругваеца в Ла Лига е неизбежно.

...
Майкъл Олисе има освобождаваща клауза в новия си договор, въпреки че точната сума не е известна и тъй като той остава извън игра до февруари, е малко вероятно да напусне Кристъл Палас през този месец.

1272024Fr.webp
Майкъл Олисе е младежки национал на Франция ( Източник снимка- Getty )


Твърди се, че новата освобождаваща клауза е значително по-висока от предишните £35 милиона, като някои доклади посочват, че може би възлиза на сума около £60 милиона. Юнайтед обаче следят отблизо Олисе, тъй като се надяват да укрепят фронтовата линия на Ерик тен Хаг, след като Джейдън Санчо и Антони не успяха да направят позицията на дясното крило своя.

Подобен трансфер ще зависи и от ситуацията с Мейсън Грийнууд, като, в случай че англичанинът напусне "Олд Трафорд" през идното лято, парите от евентуален негов трансфер най-вероятно ще се насочат именно към Майкъл Олисе, които също играе с ляв крак и има близки качества до тези на Грийнууд.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "УЛВЪРХЕМПТЪН - Ман Юнайтед | Ман Юнайтед - УЕСТ ХЕМ | ПРЕДИ МАЧА":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини