Имейлът беше копиран успешно!

СЛЕД МАЧА

„Много проактивен“: Ерик тен Хаг похвали Хари Магуайър след победата на Ман Юнайтед срещу Шефилд Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: ManUnitedNews
790
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг похвали Хари Магуайър след победата на клуба с 2-1 във Висшата лига над Шефилд Юнайтед в събота вечерта.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Шефилд Юнайтед 1-2 Манчестър Юнайтед

"Червените дяволи" започнаха мача доста мудно срещу "остриетата" на "Брамал Лейн", но откриха резултата, като че ли противно на хода на играта, чрез Скот Мактоминей в 28-ата минута.

Гласувай тук: Вярвате ли, че сър Джим Ратклиф ще възроди Манчестър Юнайтед???

Малко след това шотландецът се превърна от герой в грешник за тима, като подари дузпа на домакините. Оливър Макбърни изравни резултата от точката за изпълнение на накзателен удар, само шест минути след като Юнайтед поведе.

Сър Джим Ратклиф има огромни планове за
Потенциалният нов собственик на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф има големи планове за "Олд Трафорд", ако британският бизнесмен финализира сделката за закупуването на част от клуба от Висшата лига.

...
След това отборът от Манчестър имаше добри положения за отбелязване на втори гол, открили се пред Расмус Хьойлунд и Маркъс Рашфорд, но в крайна сметка си осигури трите точки след прекрасен удар на Диого Далот от границата на наказателното поле.

Sportingwin banner
Далот направи разликата за "Червените дяволи", но Магуайър беше този, който бе избран за играч на мача след впечатляваща игра в защита, особено след почивката.

Срещу бившия си клуб 30-годишният футболист показа най-доброто си представяне от известно време насам. Магуайър осъществи 106 докосвания със 79 точни подавания. Също така той отправи 12 успешни дълги подавания напред.

Джейдън Санчо е обявен официално за продан
Съобщава се, че Джейдън Санчо е обявен за продажба, тъй като Манчестър Юнайтед иска играча да напусне за постоянно през януари.

...
В защита Хари Магуайър спечели общо шест наземни и въздушни дуела. Той направи две изчиствания и блокира три удара.

Това беше едно първокласно представяне от бившия капитан и Тен Хаг го похвали след мача: "Трябва да кажа на Хари (Магуайър) – Джони (Евънс) също – но Хари, той играю така, както ние искаме да играе. Много проактивен. Доминиращ над опонента си дори когато не владеехме топката”.

„Намесваше се, когато е необходимо. Четеше играта добре. Но също така и много проактивен при владението на топката, предоставяйки много добри подавания напред. Вертикални пасове. Добри прехвърляния. Доволен съм от представянето му.”, завърши нидерландския специалист.


Манчестър Юнайтед има мач в Шампионската лига в средата на седмицата. Те приемат Копенхаген във вторник. Мачът е задължителен за печелене за тима , тъй като отборът не успя да вземе точки от първите два мача в групата.

Добрата новина е, че Рафаел Варан може да се завърне в титулярния състав след завръщането си от контузия. Той най-вероятно ще си партнира в центъра на защитата с Хари Магуайър след впечатляващото представяне на английския национал срещу "остриетата" далеч от дома.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "ВАЖНИ ТЕМИ | Трябва ли Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини