Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Нападателят на Манчестър Юнайтед Расмус Хойлунд „би искал“ Кристиан Ериксен да получи повече игрови минути

Наскоро креативният полузащитник разкри, че е „недоволен“ от липсата на игрово време в първия отбор на Тен Хаг
Автор: tribunamanunited
491
Расмус Хьойлунд „би искал“ неговият сънародник Кристиан Ериксен да получи повече минути, след като полузащитникът на Манчестър Юнайтед разкри, че е „недоволен“ от липсата на игрово време.

Фабрицио Романо сподели „много добри“ новини за капитана на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш ще остане на "Олд Трафорд" след положителни разговори с хора от ръководството на "INEOS", като италианският журналист Фабрицио Романо потвърди „много добрата новина“ за "Червените дяволи".

...


Ериксен започна само девет от 28-те мача на Юнайтед във Висшата лига през този сезон и наскоро призна, че е недоволен от настоящата си роля под ръководството на Ерик тен Хаг.

32-годишният играч беше ключов елемент от отбора на Тен Хаг през миналия сезон, записвайки 44 мача във всички състезания, но ролята му в тима, както изглежда, намалява.

3222024R2.webp
Ериксен не е често сред титулярите на Тен Хаг ( Източник снимка- Getty )


Хьойлунд с радост видя Ериксен като късна резерва в паметната четвъртфинална победа за ФА Къп над Ливърпул през миналия уикенд и се надява неговият съотборник да получи повече минути на клубно ниво след международната пауза.

Ерик тен Хаг разглежда вариант да подсили полузащитата си с играч на Ювентус
Ерик тен Хаг обмисля изненадващ ход да подпише с американеца Уестън Маккени, играч, който претърпя изпадане с Лийдс Юнайтед през миналата година.

...


„Аз самият съм седял на пейката на Копенхаген, така че знам какво означава това“, каза пред TV2 Хьойлунд, който се присъедини към своя съотборник от Дания Ериксен на „Олд Трафорд“ през миналото лято.

3222024R.webp
Расмус Хьойлунд пристигна в Юнайтед през лятото на 2023 г. ( Източник снимка- Getty )


"Но той (б.р. - Ериксен) държи главата си високо и е класен играч. В това няма абсолютно никакво съмнение. Нямам никакво притеснение по отношение на това. Разбира се, че ще искате да играете футбол (б.р. - ако седите на пейката). Сигурен съм, че и той иска. Тренира добре и все още е много позитивен и много полезен, така че не е голям проблем. Той е истински професионалист", коментира още датският нападател.

Сър Джим Ратклиф е на път да спечели още една битка в устрема си да поднови ръководния състав на Манчестър Юнайтед
Сагата с търсенето на нов спортен директор за Манчестър Юнайтед може би най-накрая е близо да приключи.

...


Изразявайки недоволството си от намалената си роля в Манчестър Юнайтед, Ериксен коментира преди дни пред "Tipsbladet" следното: "По-рано съм заявявал, че не съм доволен от това, че не играя, но това не е нещо, което ме държи буден през нощта. Тимът се представя добре и човек трябва да уважава ролята, която има".

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 4-3 Ливърпъл 17.03.2024

„От моя страна става дума за усилена работа и фокусиране върху това да бъда свеж за всеки мач, а аз съм. Сега е по-лесно да приема ролята си, отколкото би било преди", каза още Ериксен.

„Разговарях с Ерик за това, че съм недоволен от ситуацията и че искам да играя, колкото е възможно повече. Но аз съм на разположение и трябва да бъда на разположение на отбора и винаги ще бъда.“

Запитан за разговорите си с Ерик тен Хаг, Ериксен добави: „Той каза, че това е отборът, който е избрал, и Коби [Мейну] се справя добре, а останалата част от халфовата линия също се представя добре. Така че има конкуренция за (свободните) места, което се очаква, когато играеш за топ клуб. В отбора има голяма конкуренция.“

Манчестър Юнайтед има за какво да играе до края на сезона, когато вътрешният календар от мачове се поднови, тъй като тимът ще се бори както за квалификация в Шампионска лига, така и втори пореден финал за ФА Къп. Така че Кристиан Ериксен ще има своите шансове да запише още минути за тима на Ерик тен Хаг до края на сезона.

Договорът му с клуба изтича през лятото на 2025 г. и през идния трансферен прозорец ще се преценява дали креативният полузащитник ще продължи бъдещето си на "Олд Трафорд" или ще търси друго развитие на кариерата си.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "Какви ИГРАЧИ ни ТРЯБВАТ?!? | Трансферните приоритети на Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини