Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

„Не е луда идея“ – надеждите на Аякс нарастват, тъй като натискът върху Тен Хаг в Манчестър Юнайтед се увеличава

Автор: tribunamanunited
Източник: SportWitness
1718
Не би било луда идея Аякс да се обърне към Ерик тен Хаг и да му предложи завръщане в клуба, ако в крайна сметка бъде уволнен от Манчестър Юнайтед.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Галатасарай от Шампионска лига???

Това е според журналиста Кенет Перес, който вярва, че може и да се появи възможност за нидерландския клуб на хоризонта.

Тен Хаг се оказа под нарастващ натиск в Манчестър Юнайтед след слабия старт на сезона, като Кристъл Палас е последният отбор, който сложи сол в раната, побеждавайки "Червените дяволи" на "Олд Трафорд" в събота.

Златан Ибрахимович размаха пръст на Ерик тен Хаг и призовава Манчестър Юнайтед да обмисли бъдещето му
Ерик тен Хаг изживява ужасно начало на сезона във Висшата лига, като Манчестър Юнайтед загуби четири от първите си седем мача в първенството, което доведе до това, че Златан Ибрахимович постави под въпрос бъдещето на мениджъра на "Червените дяволи".<...


Това, съчетано с редица проблеми в отбора, най-вече скандалът с Джейдън Санчо, донесе доста критики за нидерланският специалист. Ситуацията се следи отблизо както от журналисти, така и от анализатори в страната му, където биха били повече от щастливи да видят Тен Хаг да се завърне в Аякс, клубът, който напусна, за да се присъедини към Манчестър Юнайтед през миналата година.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 0-1 Кристъл Палас

Тимът от Амстердам преминава през ужасен период сами по себе си, като мениджърът Морис Стейн не успява да впечатли и да удовлетвори претенциите на феновете за красива и атрактивна игра. Освен това в момента отборът заема непрестижното 15-то място в Ередивизи, което по никакъв не подхожда на претенциите на клуба.

От Аякс вече уволниха наследника на Ерик тен Хаг - Алфред Шрьодер, като след това се разделиха и с Джони Хейтинга, като последният води клуба до лятото на тази година.

„Представете си, ако Ерик тен Хаг бъде уволнен, ще бъде ли голяма лудост Аякс да го върне обратно?“, заяви Кенет Перес пред "Voetbal Primeur".

Манчестър Юнайтед иска да финализира „предсрочна“ сделка за нападател за 60 милиона евро, определен като заместник на Санчо
Според съобщенията Манчестър Юнайтед засилва интереса си към нападателя на Ювентус Федерико Киеза, който също е свързван с Ливърпул.

25-годишният играч оказа огромно влияние за Италия на Европейското първенство през 2021 г., но развитието му...


Предстои да разберем дали възможността Аякс да си върне Тен Хаг е реална, като към момента единственото сигурно нещо е, че нито Манчестър Юнайтед, нито клубът от Амстердам се намират там, където феновете им искат да ги виждат в класиранията на Висшата лига и Ередивизи съответно.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "СРАМНА ЗАГУБА | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 0-1 Кристъл ПАЛАС | Висша лига | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини