Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

„Не искам да наливам масло в огъня“ – мнението на Джуд Белингам за звездата на Ман Юнайтед Коби Мейну

Автор: tribunamanunited
765
Суперзвездата на Реал Мадрид Джуд Белингам се опита да смекчи очакванията към младия играч на Манчестър Юнайтед Коби Мейну, след като 18-годишният халф показа отлично представяне при дебюта си за първия отбор на Англия.

Манчестър Юнайтед взе решение за бъдещето на Скот Мактоминей след добрата скорошна форма на полузащитника
През миналото лято Ерик тен Хаг се опита да започне основен ремонт на отбора на Манчестър Юнайтед, като планът беше някои маргинални играчи на тима да бъдат оставени да напуснат.

...


Мейну беше блестящ за отбора на Гарет Саутгейт, като "Трите лъва" завършиха наравно 2-2 с Белгия на Уембли във вторник вечерта като част от подготовката си за шампионата "Евро 2024" в Германия през това лято. Айвън Тони и Белингам се разписаха за равенството, а на два пъти за Белгия точен беше Юри Тилеманс.

3272024J23.webp
Джуд Белингам изравни резултата в 95-тата минута на мача ( Източник снимка- Getty )


Полузащитникът на Юнайтед показа зашеметяваща демонстрация на атакуваща сила и вълнуваща игра с крака, заедно с твърда решителност при единоборствата, заемайки своето място във вълнуваща тройка в полузащитата заедно с Деклан Райс и Джуд Белингам. Халфът имаше ключова роля за дузпата срещу Айвън Тони, след като даде много добър пас в перспектива към звездата на Реал Мадрид, който от своя страна изведе нападателя на Брентфорд сам срещу вратаря, преди последният да бъде фаулиран в наказателното поле.

Младеж от академията на Манчестър Юнайтед скоро може да повтори възхода на Букайо Сака
Лявата зона на защитата на Манчестър Юнайтед може би е най-големият и най-продължителен проблем, който тормози "Червените дяволи" през този сезон, като поредната контузия на Люк Шоу може да го извади от игра до края на сезона, докато дубльорът и забр...


Това беше изпълнение, което най-вероятно ще резервира мястото на Мейну в самолета за Германия през лятото, докато той продължава стратосферния си възход за клуб и родина. Коби Мейну записа първия си старт във Висшата лига за Юнайтед едва в края на ноември, но впечатли толкова много, че вече изпревари повечето по-опитни играчи с аспирации за място в националния отбор на Англия.

3272024J2.webp
Коби Мейну има много добри шансове да попадне в отбора на Англия за Евро 2024 ( Източник снимка- Getty )


Говорейки след мача с огромно количество зрялост за 20-годишен играч, Белингам се опита да облекчи какъвто и да било натиск върху младия Мейну: „(Коби) Беше добър тази вечер. Трудно е и говоря като старшия играч тук, но знам колко трудно може да бъде, когато има шум и хората оказват голям натиск върху теб".

„Така че не искам да наливам масло в огъня, но той определено е брилянтен играч и ще има страхотно бъдеще в Манчестър Юнайтед, а, надявам се, и за Англия“, завърши атакуващият халф на Реал Мадрид.

Нападателят на Манчестър Юнайтед Расмус Хойлунд „би искал“ Кристиан Ериксен да получи повече игрови минути
Расмус Хьойлунд „би искал“ неговият сънародник Кристиан Ериксен да получи повече минути, след като полузащитникът на Манчестър Юнайтед разкри, че е „недоволен“ от липсата на игрово време.

...


Бившата английска звезда Гари Линекер също беше изпълнен с похвали за Мейну, като написа в X (бивш Twitter) следното: „Страхотен първи старт за Коби Мейну за Англия. Той не само ще участва в отбора за Еврото, но е възможно и да бъде в стартовия състав .. Добре отиграно, млади момко."

Коби Мейну се завръща в игра за Манчестър Юнайтед тази събота в 22:00 часа българско време, когато "Червените дяволи" гостуват на Брентфорд, като младият халф ще се надява в този мач колегата му от националния отбор на Англия Айвън Тони да няма толкова късмет пред гола.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "Какви ИГРАЧИ ни ТРЯБВАТ?!? | Трансферните приоритети на Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини