Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Няма връщане назад за играч на Манчестър Юнайтед, ако Ерик тен Хаг остане в клуба и през следващия сезон

Автор: tribunamanunited
1129
Бъдещето на Джейдън Санчо отново е на кръстопът на фона на твърденията, че той ще отхвърли шанса да играе за Манчестър Юнайтед отново, ако Ерик тен Хаг остане начело, докато зад кулисите също се работи по „таен“ план за летен трансфер на играча, според информациите от Германия.

Манчестър Юнайтед се „очаква да блокира“ Мейсън Грийнууд от предсезонното лятно турне
Ман Юнайтед са готови да попречат на Мейсън Грийнууд да тръгне на предсезонно турне през това лято заедно с тима, ако приемем, че той все още е в клуба по това време.

...


Припомняме, че Санчо струваше на Манчестър Юнайтед 73 милиона паунда, след като беше привлечен от Борусия Дортмунд през летния прозорец на 2021 г. Английският национал се представи отлично в Бундеслигата, записвайки невероятните 76 голови приноса през двата сезона, предхождащи преминаването му на "Олд Трафорд".

3.11.2024EJ.webp
Джейдън Санчо с екипа на Борусия Дортмунд през 2020 г. ( Източник снимка- Getty )


Въпреки това, Санчо, който сега е на 23 години, изпитваше трудности да възпроизведе тази си форма в Англия и се превърна в поредния трансферен провал за Манчестър Юнайтед.

Още повече - играчът и неговият мениджър Ерик тен Хаг се включиха в публичен спор в ранните етапи на сезон 2023/24. Санчо беше изгонен от тренировките на първия отбор на Юнайтед и впоследствие върнат под наем в Дортмунд през зимния трансферен прозорец.

Манчестър Юнайтед
От Манчестър Юнайтед обмислят потенциалното назначаване на мениджъра на Болоня Тиаго Мота на "Олд Трафорд", според футболния кореспондент на "TEAMtalk" Фрейзър Гилън.

...


Няма много индикации, че Санчо и Тен Хаг ще се срещнат по средата и ще оставят миналото настрана. Вследствие на тази липса на решение на междуличностния проблем между двамата очакванията са Манчестър Юнайтед да изслуша оферти за крилото през лятото.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 2-2 Евертън 09.03.2024

Въпреки това, тъй като бъдещето на Тен Хаг също е под въпрос, може да има път назад и за Санчо в Юнайтед.

Мениджърът на Юнайтед е под сериозен натиск и "TEAMtalk" ексклузивно разкри на 1 март, че холандецът вече е възприеман като „разхождащ се мъртвец“ от някои хора в клуба.

Осигуряването на класиране в челната четворка може да спаси работата на Тен Хаг, въпреки че някои публични личности в медиите – като Гари Невил например – вярват, че решението за уволнение на мениджъра на Юнайтед може вече да е взето.

3.11.2024E.webp
Ерик тен Хаг е под сериозна опасност да загуби поста си ( Източник снимка- Getty )


Въпреки това, ако Тен Хаг все пак запази работата си, доклад на "BILD" твърди, че Санчо би отхвърлил шанса да играе за Манчестър Юнайтед през следващия сезон.

С други думи, англичанинът, изглежда, няма планове да поправи разбитите си отношения с Тен Хаг, когото обвинява за спада в кариерата си, както се твърди.

От друга страна, сър Джим Ратклиф, който сега дърпа конците по отношение на спортните решения в клуба, ще се надява да похарчи сериозни суми през летния трансферен прозорец и продажбата на Санчо – плюс освобождаването на счетоводните книги от високата му заплата – ще увеличи покупателната способност на Манчестър Юнайтед.

36-годишен мениджър е водещият кандидат да замени Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е под голям натиск заради посредственото представяне на неговия отбор през този сезон.

...


И макар че Санчо отбеляза красив гол при победата на Борусия Дортумнд като гост на Вердер Бремен в събота вечер, все още завръщането му в Германия не може да се квалифицира като успешно и едва ли ще има опашка от клубове, които да са готови да платят сериозна сума за правата на игра, още повече като се имат предвид сериозните му финансови изисквания по отношение на седмичното му възнаграждение.



3.11.2024EJ2.webp
Джейдън Санчо отбеляза втория гол във вратата на Вердер Бремен ( Източник снимка- Getty )


Това може да остави Санчо и Манчестър Юнайтед отново в безизходица, въпреки че от Дортмунд, както се твърди, са формулирали собствен план за трансфер.

Според "BILD" ръководителите на германския клуб вече работят върху „таен план за Санчо“, за да задържат крилото в клуба поне до лятото на 2025 г.

Това вероятно щe означава, че те ще се опитат да задържат играча под наем за още една година, в случай че Ерик тен Хаг остане начело на Манчестър Юнайтед.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ТРИ точки с ДВЕ дузпи | Манчестър Юнайтед 2-0 Евертън | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини