Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

От Ювентус са готови да се разделят с Глейсон Бремер, ако от Манчестър Юнайтед демонстрират сериозен интерес

Автор: tribunamanunited
609
Според съобщенията в Италия Юве е готов да се раздели с Глейсон Бремер, ако от Манчестър Юнайтед предложат сериозна оферта през следващия трансферен прозорец.

Манчестър Юнайтед може да сключи много изгодна сделка през лятото заради Джейсън Уилкокс
Манчестър Юнайтед може да успее да използва Джейсън Уилкокс като свое тайно оръжие, за да постигне една от изненадващите сделки през летния трансферен прозорец.

"Червените дяволи" потвърдиха назначаването на Уилкокс за технически директор в...
Според информация, публикувана вчера от италианското издание " Calcio Mercato ", "бианконерите" трябва да генерират финансов ресурс и затова големият играч, който се очаква да бъде пожертван, е именно бразилският национал.

4212024g.webp
Глейсон Бремер е обвързан с Юве до лятото на 2028 г. ( Източник снимка- Getty )


Италианската медия споменава, че Манчестър Юнайтед е „готов“ да си осигури подписа на южноамериканеца, привличайки го от "Старата госпожа".

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Ковънтри Сити - Манчестър Юнайтед за ФА Къп???

Посочва се, че Ювентус оценява своя ценен актив на около 65 до 70 милиона евро и ако Юнайтед излезе с оферта на същата стойност, тогава трансферът със сигурност ще се случи.

Манчестър Юнайтед търси алтернатива на Аарън Уан-Бисака през лятото
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед преговаря за подписа на Джерeми Фримпонг от Байер Леверкузен, тъй като в момента изглежда, че Аaрън Уан-Бисака може да напусне клуба през идния трансферен прозорец.

...


Гигантът от Серия А вече търси заместник на Бремер, който печели около £153k на седмица в Торино, като от клуба са се ориентирали към защитника на Болоня Рикардо Калафиори.

4212024g2.webp
Рикардо Калафиори прави много силен сезон с Болоня ( Източник снимка- Getty )


Манчестър Юнайтед със сигурност ще привличат централен защитник през идното лято, като дори се говори за подписване с двама играчи на тази позиция поради многото проблеми и контузии на Рафаел Варан, Виктор Линдельоф, Лисандро Мартинес и Люк Шоу.

Очаква се желаната от Юве сума от 65-70 милиона евро за Глейсон Бремер да влиза напълно в бюджета на "Червените дяволи", които през 2019 г. отделиха умопомрачителните 87 мил. евро за Хари Магуайър.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ТЕН ХАГ OUT?!? ТРЯБВА ли Ерик тен Хаг да ОСТАНЕ в Манчестър Юнайтед??? LIVE SHOW":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини