Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

От Манчестър Юнайтед обмислят потенциален ход за Марк Гехи през лятото

Автор: tribunamanunited
Източник: Tribuna
527
Манчестър Юнайтед се интересува от възможното привличане на централния защитник на Кристъл Палас Марк Гехи през 2024 г., твърди "Football Insider".

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

"Червените дяволи" обаче ще трябва да изчакат до летния трансферен прозорец, за да направят запитване за играча, тъй като англичанинът не желае да напусне през януари, оставяйки клуба си без важна опция в центъра на отбраната.

Манчестър Юнайтед подготвя януарски трансфер за защитник от Серия А с оценка от £50 милиона
Манчестър Юнайтед подготвя януарски трансфер за краен защитник от Серия А, според съобщенията.

...


От Юнайтед ще трябва да приготвят поне £60 милиона, за да имат шанс да подпишат с английския национал през летния трансферен прозорец.

Заедно с "Червените дяволи", няколко други клубове разглеждат потенциално възможен ход за Гехи, като основните преследвачи на играча са бившият му клуб Челси, както и Арсенал.


23-годишният играч се намира в чудесна форма, като помогна на "орлите" да запазят четири чисти мрежи във Висшата лига през този сезон, като тимът на Кристъл Палас е водач в дивизията (заедно с Арсенал) по този показател.

Манчестър Юнайтед „следят отблизо“ най-добрия голмайстор в петте най-добри лиги на Европа
Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси „следят отблизо“ голмайсторската сензация в Бундеслигата Серху Гираси, според съобщения в Испания.

...
Английският национал беше сред най-добрите на терена на "Олд Трафорд", заедно с колегата си в центъра на защитата Йоаким Андерсен, при победата на тима му над Юнайтед през миналия месец.

banner
Би било хубаво от Юнайтед да побързат с евентуален ход за Гехи, докато исканата от Кристъл Палас сума е все още приемлива, преди да започне Европейското първенство по футбол, където цената му може да се вдинге драстично след евентуално добро представяне от страна на "трите лъва" на турнира.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО "ТРАНСФЕРИТЕ в ЗАЩИТАТА?!? Аксел Дисаси, Юриен Тимбер, Марк Гехи, Гонсало Инасио, Бенжамен Павар":

Засега предпочитаната двойка централни защитници от мениджъра на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт са Хари Магуайър и Джон Стоунс, но шансовете на Марк Гехи да измести един от двамата до края на сезона във Висшата лига са много сериозни особено с оглед силната му игра за Палас от началото на сезона.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "ВАЖНИ ТЕМИ | Трябва ли Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини